Skip to content

Historier

HISTORIER tegner på mange måder til at blive et hovedværk – eller i det mindste den fuldkomne forening af skøn- og faglitteratur, der længe har været den retning, forfatterskabet har bevæget sig i. Pointen er, at alt er historier.

Ikke blot verdenshistorien, men videnskab overhovedet. Vi lever ikke med, men i historierne.

Vores virkelighed er ikke mindre mytologisk end den ægyptiske eller den græske. Dette er måske specielt tydeligt nu, hvor vi er ved at få en ny – identitetspolitik, kritisk raceteori, og hvad der nu ellers hører til der Mythus des 21. Jahrhunderts – og lige så sikkert en subkultur af ”fake news” (og når den insisterer: ”hate speech”).

Hvordan forholder denne myte sig til den eneste levende religion, voodoo, befriet for zombier og New Age og gennemanalyseret? Er vi udødelige sjæle, der er fanget i et dødeligt legeme, eller udødelige legemer, der er fanget i en dødelig sjæl?

Svaret får de personer, der rejser hinsides liv og død i den genetiske hukommelse. Og så naturligvis læseren, hvis han kan vente til november 2021!

Yes, Virginia – det nye år bringer også noget andet end lamme pennes inane vås. Måske ligefrem en vaccination mod COR ONEROSUM, for dem, der kan klare det ubehagelige stik!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *