Skip to content

Et nyt tiår – krig og diktatur IV

Die Strasse ist frei den braunen Batallionen. Big Sister, Twitter, Google og Facebook, is watching you.

Pressen og underholdningsindustrien er blevet erstattet af et propagandaministerium. Hollywood er blevet UFA.

FBI er blevet Gestapo. Alt må vige for den nye Weltanschauung, der ikke har plads til debat eller dissidenter.

Der er kun de frelste og de modbydelige menneskefjender, racister og sexister, som ikke fortjener at leve. Er nazisternes raceteorier og identitetspolitik det rene og skære vås?

Så meget desto bedre! Det er først, når befolkningen accepterer, at to og to er fem, at man kan være sikker på at have udryddet al selvstændig tænkning.

Findes der stadig bøger, der minder om en friere tankegang? Forbyd dem og brænd dem!

Statuer og mindesmærker? Riv dem ned!

Historien begynder i dag! Fortiden var uoplyst og skal forblive det.

Ingen må opdage, at der engang var mennesker til, der kunne tænke og føle i stedet for at skråle og marchere. Og først og sidst ikke, at alt dette er sket en gang før, Ionescos bissende næsehorn, der trampede alting ned og efterlod hundrede millioner døde!

Et historieløst samfund, uden videnskab og kunst, med kun hadet fra alle højttalere rungende i ørerne. Et had til intelligens og dannelse, til menneskelighed og køn, alle livsytringer, livet selv!

Et samfund, hvor alle angiver hinanden, et slagtehus, indtil ingen er tilbage. På dette tidspunkt vil magthaverne naturligvis allerede være listet ud ad bagdøren med deres milliarder, som det altid er tilfældet i bananrepublikker.

Published inUncategorized

One Comment

  1. US President Donald Trump says he will “not even consider” renaming military bases named for Confederate generals. He tweeted that the facilities were part of “a Great American heritage”. Mr Trump’s remarks follow reports that top military officials were open to changes amid nationwide soul-searching after the death of George Floyd.

    Donald Trump – den eneste med (kortvarig) adgang til en mikrofon og ære og anstændighed i behold. Resten er beskidte nazisvin. General E. Lee – den ædleste blandt hærførere. George Floyd – den modbydeligste blandt voldsforbrydere. Jeg kunne næsten overveje at blive hængende, blot for at se Obama hængt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *