Skip to content

Trump er racist

”Trump unleashes new threat to American democracy,” skriver CNN I dag. Trump er racist.

Traditional Russian wooden matryoshka doll with a picture of President-elect Donald Trump (right), Vladimir Lenin, a Soviet politician and statesman (center) and Russian President Vladimir Putin (left) at the fair on the Red Square in Moscow. Russia, Friday, January 6, 2017. (Photo by Danil Shamkin/NurPhoto) *** Please Use Credit from Credit Field ***(Sipa via AP Images)

Åbenbart var det ikke nok, at han slog 220 millioner amerikanere ihjel med COVID-19, som vicepræsidenten for nylig gjorde opmærksom på. Hvad kan han nu have fundet på?

Trump er racist. Har han da slet ikke dårlig samvittighed over stormen på regeringsbygningen forårsaget af diktatorens valgsvindel, som Politiken har skrevet så meget om?

Åbenbart har han planer om at ”use his hold on the grassroots” (også kaldet ”folket”) ved præsidentvalget i 2024, på hvilket tidspunkt han vil være 88, og hans modkandidat 102. Det var da også nær gået galt i 2020, fordi man ventede for længe med at tælle stemmerne op, hvilket førte til en konspirationsteori – i 2024 vil stemmerne blive talt op i god tid inden valget.

Trump er racist. Problemet er, at Trump ikke forstår det amerikanske system, hvor præsidenten er en millionær, der vælges af milliardærer, og ikke af den amerikanske befolkning, der klynger sig til en far-right konstitution med far-right amendments, såsom religionsfrihed, ytringsfrihed, pressefrihed, forsamlingsfrihed og retten til at bære våben, udklækket af slaveejere.

At han nu ikke mindre end to gange er blevet stillet for en rigsret, bekymrer ham åbenbart ikke, hvilket klart viser, at han abonnerer på et forældet retssystem, hvor den anklagede anses for uskyldig, når han er blevet frikendt. Det er det samme som at sige, at voldtægt skal bevises, hvilket ville gøre det meget vanskeligt at skaffe sig af med politiske modstandere.

I en tale til det republikanske parti undsagde han endvidere nationens økonomiske grundvold, den amerikanske imperialisme. Trump er racist.

Hvor Trump var tæt på at ruinere det militært-industrille kompleks, flyver missilerne nu igen, og de civile tabstal er allerede imponerende. Især er det beroligende, at Biden har tilsagt Antikominternpagten sin støtte, så Tredje Verdenskrig kan blive udkæmpet i Europa, ligesom under den forrige uden fare for de amerikanske kapitalinteresser.

Politiken er dog stadig lige så bekymret som CNN, hvilket måske kan forklares ved, at det er det organ, man ligesom resten af den danske presse skriver af efter. Jeg læser tit avisen med en vis fornøjelse, så længe den er gratis – man skal jo have sin daglige dosis af bøsser og triste kvinder.

Derudover danner læsningen grundlag for min egen private drinking game. Hver gang jeg støder på en nyhed, der er faktuel og ikke propaganda, må jeg tage en whisky.

Som regel bliver jeg dog træt efter et par timer og tager en drink alligevel. Trump er racist.

Published inUncategorized

2 Comments

 1. Nikolaj Køhler Wolthers Nikolaj Køhler Wolthers

  Dejligt med endnu et opslag.
  Var bange for at bloggen var lagt på hylden.

 2. Ja, Trumps machinationer vil ingen ende tage. Ej heller hans racisme.
  En smule trøst kan vi dog finde i Bidens forsøg på geopolitisk afspænding gennem nedslagtning af uregerlige halenegre – undskyld, jeg mener naturligvis: gennem ”defensive targeting of infrastructure”.
  (Det kan sidebemærkes, at end ikke den gavmildt donerende Zuckerberg undslipper anklagen. Således har BuzzFeed, som ellers, givet deres dækning af ”Russiagate”, kunne formodes at sympatisere, afsløret CEO’ens utilstrækkelige censur af ”fake news” og ”hate speech”. Sagt på en anden måde: Også Zuckerberg er racist.
  I en tid, hvor overbuddet fungerer som både valuta og våben, er et sådant indspark vel ikke overraskende – så meget desto mindre, når nu kampen om annonceindtægter spidser til.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *