Skip to content

Mettes pilgrimsgang

Jeg skrev tidligere i dag her på bloggen om den novichokinficerede sputnikvaccine. I løbet af dagen syntes der imidlertid at have vist sig et alternativ i form af en af Mette Frederiksens populære tv-optrædender, denne gang transmitteret fra Israel.

Doorstep med statsminister Mette Frederiksen (S) i Landstingssalen på Christiansborg efter statsministerens spørgetime i Folketingssalen, tirsdag den 2. marts 2021.

Desværre viser det sig nu, at den israelske vaccine er inficeret med apartheid, hvorfor det frygtes, at den yderligere kan medvirke til udbredelsen af racisme i Danmark. Åbenbart har Israel allerede vaccineret halvdelen af sin befolkning (den jødiske del).

Formanden for Dansk Palæstinensisk Venskabsforening gør dog i et åbent brev til statsministeren tydeligt opmærksom på, at det ikke er det, der er problemet: ”Kære statsminister Mette Frederiksen. Tillad mig: Nej, vi kan intet lære af Israel.”

Dette gælder altså ikke blot virologi, men alle grene af videnskaben. Det er der naturligvis egentlig ikke noget nyt i.

Allerede i tredivernes Tyskland skelnede man skarpt mellem tysk og jødisk fysik. Ikke desto mindre har man kunnet studere både den specielle og generelle relativitetsteori indtil for ganske nylig, hvor det kom frem, at Einstein var racist.

Hans ophavsret er dog i de senere år blevet draget i tvivl, da det ikke som i Newtons tilfælde har kunnet etableres, at han var en sort lesbisk kvinde. For nylig er det blevet besluttet at den 22-årige forfatterinde Amanda Gorman ikke må oversættes af en ikke-arisk oversætter. Det betyder, at hollænderne nu må gå glip af dybsindigheder som de følgende:

So let us leave behind a country

better than the one we were left with

Every breath from my bronze-pounded chest,

we will raise this wounded world into a wondrous one

Tænk, hvis man kunne skrive sådan! Også i mit liljehvide bryst banker et hjerte for en verden, der er bedre end den verden, vi har.

Men ordene slår ligesom ikke til. (Så det er altså virkelig en fordom, at negre har rytmesans.)

Alt dette burde vel gøre det klart for Mette Frederiksen, at hendes mission er forfejlet – men diktatorer er naturligvis netop karakteriseret ved at gøre, hvad der passer dem! Hvor interesserede israelerne er i et vaccinesamarbejde med Danmark, er naturligvis et åbent spørgsmål.

De er sikkert høflige, om ikke andet så på grund af myten om danskernes ”hjælp” til jødiske flygtninge under besættelsen (under devisen: Pengene eller livet!) som begge parter har en vis interesse i at opretholde. Mettes budskab er dog klart nok: Danmark er i enhver forstand på skideren!

Published inUncategorized

One Comment

  1. Thomas Christiansen Thomas Christiansen

    Dejligt at have pålidelige og profetiske nyhedskommentarer igen (Erwin var trods alt den eneste, som forudså socialisten Trumps og sidenhen diktator Bidens magtovertagelse) … Har desværre allerede pakket Christians Birchs efterladte papirer ned i en flyttekasse, men kan anbefale enhver, der allerede har ofret en lille tusindelab (ellers kom ind kampen!), på at genlæse det sidste kapitel (og bogen), hvis I vil vide mere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *