Skip to content

Nyt chok

Det er med bævende hjerte, man i disse tider lukker op (eller rettere: åbner op) for nyhederne. Det er det ene chok efter det andet.

Racismen og sexismen i befolkningen er ikke længere skjult. Kvinder bliver voldtaget på stribe på deres arbejdspladser, og der hænger en neger (eller rettere: afrodansker) i hver eneste lygtepæl.

Hvad bliver det næste? For nylig blev kassebedrøveren og systemkritikeren Aleksej Navalnyj idømt tre et halvt års fængsel – ikke for at have taget af kassen, men for at have udtalt sig kritisk om Putin.

Ganske ligesom kriminelle organisationer i lande, der ikke er allierede med USA, er frihedskæmpere, og folk, der vil have Black Lives Matter dømt for mord og plyndring, er racister. Jeg mener, hvilken side er du på?

Vi har dog også herhjemme vore helte og modstandsfolk. Og ikke blot minkavlerne, der har fået deres liv ødelagt ved ikke længere at kunne opdrætte vilde dyr i små bure og aflive dem, så de rige kællinger (også kaldet ”meningsdannere”) kan have noget at tage på til nytårskuren hos grossererfamilien på Amalienborg – og tænk så ikke mindst på, hvordan det påvirker murerarbejdsmanden, der ikke længere kan give sin kone noget pænt på mors dag!

Men også de modstandskæmpere, der demonstrerer mod Mette ”Hitler” Frederiksen, og det uden den mindste tanke på, at de kan blive dømt for underslæb og forgivet (eller rettere: forgiftet). Nu omsider går det op for os andre, hvad de hele tiden har vidst om denne frit opfundne virus.

Nu skal vi nemlig alle vaccineres. Og hvor kommer denne ”vaccine” med det meget sigende navn Sputnik (”fellow traveller”, kommunist) så fra?

Fra Rusland, og så skal der vel ikke meget fantasi til at forestille sig, hvad der er i sprøjten. Sputnik er Novichok!

Og her hjælper sølvpapirshatte, som vi hidtil har benyttet, når Putin og hans håndgangne hvide heteroseksuelle mænd bestrålede os, ikke. Så vil det være for sent at forbyde Astrid Lundgren.

Mød derfor talstærkt op på Rådhuspladsen og syng en enkel (eller rettere: enkelt) sang om frihed. Det kan nødde!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *