Skip to content

Jeg er far right

”Virus Hoax og Vacciner nej tak: Dansk erhvervsmand har stiftet nyt dansk socialt medie, hvor folk kan ytre sig frit,” skriver Politiken i en overskrift i dag og linker til en tidligere artikel: ”Nogle kan ikke med familien, andre har sagt farvel til vennerne: Vi bliver ved med at kæmpe, også selv om vi bliver kaldt sølvpapirshatte og konspirationsteoretikere.”

Nu hedder det pågældende medium hverken Virus Hoax eller White Supremacy, men Fazeday, men det er jo lige meget. Som vi alle ved – men som Politiken ikke desto mindre finder det nødvendigt at oplyse os om – går folk, der taler om ytringsfrihed, med sølvpapirshatte.

Og hvad der er værre: De er ikke blot far out. De er far right.

Jeg mener, hvorfor skulle de ellers ønske at ytre sig? Alt, hvad de behøver at vide, kan de finde i Politiken, factchecket med Washington.

Det er med andre ord mildest talt mistænkeligt. Kan der være tale om andet end hate speech – at mænd er mænd, kvinder er kvinder, Jorden er rund, og negre er mørke i huden?

BERKELEY, CA – SEPTEMBER 24: Protesters shout at each other during a free speech rally with right wing commentator Milo Yiannopoulos at U.C. Berkeley on September 24, 2017 in Berkeley, California. Hundreds of protesters came out to support and demonstrate against Milo Yiannopoulos as he held a free speech rally at U.C. Berkeley. (Photo by Justin Sullivan/Getty Images)

Der var engang, hvor dissidenter var kommunister. Nu er de far right (men de er stadig hemmelige agenter for Moskva).

Men hvad betyder det egentlig – ud over dumt svin? Måske vil det være lettere at konstatere, hvad det ikke er.

Det er ikke totalitarisme. Det er ikke censur.

Det er ikke Berufsverbot. Det er ikke racisme, defineret som påstanden om, at en bestemt gruppe har nogle bestemte negative egenskaber – som for eksempel jøder eller hvide heteroseksuelle mænd – alene i kraft af deres race, køn eller seksuelle præferencer, at NOT ALL LIVES MATTER.

Det er ikke bogbrændere eller bøller, der render rundt og tæver folk. Og det er slet ikke pacifister, der vil ud af NATO.

Der synes med andre ord kun at være en gruppe tilbage. Far right er antifascister, og de er da også stort set identiske med arbejderklassen.

De vil ikke have kønsneutrale toiletter. De vil have mere i løn.

Det har naturligvis altid været problemet med bønderne. De bruger ikke helligdagene på at gå i kirke, men på at drikke sig fulde og tæve konen, og derfor er det vigtigt, at de ikke får nogen.

At de til stadighed aktiveres, med motion og mærkesager. Kvinder og børn skal ikke gå derhjemme og drive, men blive nyttige samfundsborgere fra toårsalderen.

Uheldigvis er bønder ikke idealister, men materialister. De forstår ikke, hvilket paradis der venter deres børnebørn, når de springer lørdagsbøffen over og deltager i den grønne omstilling, så produktionen holdes i gang – i det hele taget har de aldrig fattet det der med pie in the sky.

Nu bor en stor del af mine læsere jo hjemme hos deres forældre, og de lader sig ikke narre. De har set billedet af de to motorcyklister med skiltet: GAY PEOPLE GO TO HELL.

Igen og igen. De er far right.

Begge to. Og så ham, der brænder koraner.

Og en på Bornholm. Er der måske ikke hele racistiske partier i Danmark?

Der stiller sig kritiske til de islamiske familiemønstre og vil have indvandrerkvinderne ud på arbejdsmarkedet? Nåenej.

Men hvad så med dem i sort tøj, der smadrer ruder? Nåenej.

Men selvfølgelig har vi da brug for præsten og skolelæreren. Alternativet ville være populisme – for ikke at sige proletariatets diktatur!

Så jeg er nødt til at indrømme det. Jeg går ikke ind for ligeløn mellem mænd og kvinder eller lige løn for lige arbejde, men for alt arbejde, statens overtagelse af produktionsmidlerne og total nedrustning.

Jeg er far right.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *