Skip to content

Royalt II

CNN fortsætter i dag sin dækning af ”Harry and Meghan”. Det er ved samme lejlighed gået op for mig, at der ikke er tale om en komedieserie.

”Harry” er hertugen af Sussex, og ”Meghan” den skuespillerinde, han har giftet sig med, bedst kendt fra tv-serien ”Sluts”. I 2019 besværede hun sig over, at en journalist fra the London Times havde fotograferet hende i badet og offentliggjort et brev fra hende til faderen, Alfred Doolittle, skraldemanden fra ”My Fair Lady”, hvad hun blev uhyre upopulær på.

Parret har så nu forsøgt at rette op på den skete skade ved at lade sig interviewe af Oprah Winfrey. Ved samme lejlighed er Meghan, der hidtil har været mulat, nu blevet fuldblods neger.

Det er endvidere kommet frem, at det britiske kongehus er racister, hvilket kan undre, da den engelske dronning som bekendt er et firben. ”Meghan told Winfrey that she was provided with no mental health support” (in spite of the fact, I suppose, that she’s raving mad).

Hertugen og hertuginden af Sussex. Det er Meghan til venstre.

Hun endte med at blive drevet til selvmord, formodentlig på grund af økonomiske problemer, da hun jo ikke tilhører den privilegerede hvide del af befolkningen. Harry optrådte i lyserød tyl, og Meghan havde til lejligheden malet overskæg på sig selv med en sodet korkprop, men pressen mærkede sig ved, at ingen af dem knælede under interviewet, og at Meghan kun omtalte sin abort og ikke sin voldtægt.

De er nu om muligt endnu mere upopulære end før. Jeg må tilstå, at jeg aldrig har forstået denne jagt på popularitet.

Det vigtigste ved en politiker må vel være hans politik, og ikke, hvor mange kvinder han har voldtaget. Som en undtagelse må jeg dog nok insistere på, at en bestemt gruppe udelukkes fra at opnå offentligt embede: De Hellige.

Og da især afholdsmænd, veganere, ligeretsforkæmpere og Re-Born Christians. Enten er de nemlig virkelig, hvad de foregiver at være, i hvilket tilfælde de vel næppe kan henregnes til den menneskelige race, eller også er de fulde af løgn og kan således heller ikke forventes at holde deres valgløfter.

Næ, giv mig en kandidat, der dukker halvfuld op til valgmødet og gør sig de hæderligste anstrengelser for at se ned i damernes udringninger. Han er min mand!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *