Skip to content

Royalt III

Det royale ugeblad CNN bringer i dag det næste afsnit af serien ”Harry and Meghan”, skrevet af børnepsykologen John Poofter, forfatter til ”Castrating Teens”, og illustreret af Harpo Marx Productions, med et cadeau til Harry for hans ”emotionelle intelligens” (intuition) og ”openness about his own mental and emotional struggles”. Her er ingen stiff upper lip – flere gange under interviewet hulkede han højt og skreg hysterisk, hvilket godt nok bidrog til at ”reframe and broaden our definition of masculinity”.

At gøre sort til hvidt og fascisme til venstreorientering vil altid medvirke til at udvide vores definition af disse begreber. Ingen kan trods alt betvivle, at prins Harry er ”a man’s man” – i helt bogstavelig forstand – efter at vi har set ham i uniform onanere til et bombefly i Afghanistan!

”You can begin with a game with younger boys” (især populær i den katolske kirke) ”and asking them how it feels”. Meget af deres usikkerhed skyldes, at de ikke giver udtryk for deres feminine følelser, og ikke, at de får at vide, at de maskuline er syndige.

Som alle mænd er Harry kongenialt sindssyg, blot har han mod til at indrømme det. Drenge er, skriver dr. Poofter, mere resistente over for hjernevask, men så er der jo psykofarmaka.

At Harry ingen problemer har med at give udtryk for sine følelser, fremgik klart af hvert eneste ”Yes, Dear”. Det var da også tydeligt, at han støttede Meghan i hendes beslutning om at begå selvmord, hvad i det mindste jeg har fuld forståelse for.

Der er da heller ingen tvivl om, at han er ”a role model for emotional availability in men and boys”. Especially boys, we strongly suspect.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *