Skip to content

Realpolitik

Andrew Mark Cuomo er demokratisk guvernør i delstaten New York. Han har legaliseret homoseksuelle ægteskaber og marihuana og indført den strengeste kontrol med skydevåben i USA.

Han går ind for Obama Care og grøn omstilling. ”The COVID-19 Show” indbragte ham en Emmy.

Han bakkede op om Hillary Clintons kandidatur i 2008 og 2016 under devisen: “We’re not gonna make America great again. It was never that great.

Enact a Reproductive Health Act because it is her body, it is her choice. Conservatives who are right-to-life, pro-assault-weapon, anti-gay have no place in the state of New York – I am the love gov.”

Andrew Mark Cuomo før og efter 13. december 2020

Den 13. december 2020 udtalte Lindsey Boylan: ”Cuomo sexually harassed me.” Han undskyldte, at ”some of the things I have said have been misinterpreted as an unwanted flirtation”.

Uheldigvis kunne nu den ene efter den anden kvinde berette om, hvordan han havde ”hugged her too long”, og i et enkelt tilfælde ”kissed her hand”, for som allerede feministen Marilyn Monroe gjorde opmærksom på: ”A kiss on the hand may be quite continental, but diamonds are a girl’s best friend.” Voldtægtsmanden har nu været emnet for de ti hovedoverskrifter på Fox News i en måned, mens CNN aldrig har hørt om Andrew Mark Cuomo – som bekendt tager Demokraterne principielt afstand fra den slags rygter og ubeviste anklager.

En lignende sag om Københavns overborgmester viser, at realpolitikken også er kommet til Danmark. Senest er det blevet fremført, at Mette Frederiksen ikke kan fortsætte som statsminister, efter at det er kommet frem, at hendes mor klædte hende ud som indianer til en fastelavnsfest i 1979.

Jeg havde egentlig tænkt mig at udtale mig om, hvad man burde gøre med børnehaven på Christiansborg, men efter at en dame har fået en fængselsdom på to års ubetinget fængsel for at være lidt for åbenmundet, har jeg besluttet at følge mine læseres eksempel og tilbringe resten af dagen under sengen. Det undrer mig dog, at den pågældende dame ikke kom på den forsvarstale, som øjeblikkelig ville have sikret hende tiltalefrafald: ”Ja, vi plyndrede en pakistansk døgnkiosk og satte ild til ekspedienten – men tænk så på, hvad vi danskere har lidt, siden vi mistede Skåne og spritruterne i 1658.

MEN IN Black? Vi mente selvfølgelig Black LIVES MATTER!”

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *