Skip to content

Send in the clowns!

Charlie Hebdo har atter modtaget dødstrusler efter at have lavet grin med hysteriet omkring Meghan Markle og George Floyd, hvis efterladte har fået tilkendt 200 millioner i erstatning. Selv en voldsforbryder og narkoman kan blive martyr, så længe han har den kapitalistiske presse i ryggen og tager opmærksomheden fra fattigdommen og analfabetismen i den sorte befolkning.

Imens kæmper juridiske eksperter for at få hans ”morder” dømt for et eller andet for at tilfredsstille den hylende pøbel uden for retsbygningen – hvorfor smider man ham ikke bare ud til racisterne, så de kan lynche ham, som racister plejer? JE SUIS CHARLIE!

”Several hundred members of the ‘Men in Black’ anti-lockdown group took to the streets in Copenhagen on Saturday night, lighting red flares and shouting slogans as they moved through the streets,” skriver RT i dag. Det har Politiken ikke hørt noget om – havde det været to lesbiske kvinder, ville det have være ”hele Danmark”.

Drabet på Sarah Everard, der gik hjem alene, ryster briterne og sparker gang i stor protestbevægelse imod seksualmordere. ”Sarah Everard’s case reminds women of what they already knew: They’re never safe,” skriver CNN.

Jeg ved ikke, om de ”altid” har vidst det, men det ville da være rart, hvis de havde opdaget det nu. Women are never safe without a man.

Et fascistisk samfund, hvor der er love imod at se ned i kvindernes udringninger, giver ikke tryghed. Den eneste tryghed og lykke for en kvinde er at blive elsket af en mand.

Derimod er der sært nok ikke nogen, der demonstrerer for en fordobling af mindstelønnen, eller at folketingsmedlemmer, der indimellem tager sig en lur i salen, skal have samme gage som en faglærd arbejder. Det ville jo være racistisk, når man betænker, hvor privilegerede hvide lokumsrensere er!

SEND IN THE CLOWNS!

Hvad så, om amerikanske frihedskæmpere har stormet regeringsbygningen i protest mod det nazistiske kup? I Hongkong demonstreres der imod Kinas kommunistiske regering.

SEND IN THE CLOWNS!

Hvad så, om CIA planlægger nye false flag operations i Syrien og bringer os nærmere en krig? I det Radikale Venstre tager mændene damerne på lårene (hvilket kan undre, da det er meget længe siden, vi har set en mand i dansk politik).

SEND IN THE CLOWNS!

Hvad så, om vi alle sammen får sprøjtet postevand i årerne, fordi vacciner er for dyre? Dyremishandlere, der leverer minkpelse til rige kællinger (i modsætning til de onde kødspisere), får milliarderstatninger.

SEND IN THE CLOWNS!

Hvad så, om THE WOKE etablerer et totalitært samfund med konspirationsteorier om skjult racisme i samfundet og systemisk diskrimination af kvinder og bøsser? Der er to STAY AWAKERS på Bertel Thorvaldsens Plads, der ikke vil vaccineres.

SEND IN THE CLOWNS!

Men der er lys forude! Mindst et hundrede mennesker vil læse disse linjer og gemme sig under sengen.

SEND IN THE CLOWNS!

DON’T BOTHER.

THEY’RE HERE.

Published inUncategorized

One Comment

 1. Erik Heidemann Andersen Erik Heidemann Andersen

  Kvinder er ikke sikre, fordi samfundet ikke vil have, at de er sikre. Hvis kvinder havde ret til at forsvare sig med alle til rådighed stående midler, inklusive kniv, 9mm, tåregas (ikke legetøj som peberspray), ammoniakspray, you name it, så ville en potentiel voldtægtsmand i de fleste tilfælde undlade sin handling.
  Yderligere kunne vi jo begynde at passe på hinanden – hvis en kvinde bliver overfaldet i min nærhed, er det mit ansvar at forsvare hende. En kvinde kan blive overfaldet og/eller voldtaget midt i en folkemængde, og ingen griber ind – hvorfor ikke? – folkemængden (eller dem, der er i nærheden) burde flå overfaldsmanden i småstykker.
  Men måske har folk den holdning, at det skal de ”voksne” (politiet) tage sig af – man skulle jo nødigt få snavsede hænder.

  hvad angår folketingsmedlemmernes gage mm. skrev jeg et indlæg under den forrige regering:

  Følgende er ikke ironi, jeg mener faktisk, det jeg skriver.

  Forslag til nye retningslinjer for folketingsmedlemmer og ministre

  Medlemmer af Folketinget er folkets tjenere, vel at mærke HELE folket.
  Det eneste medlemmer af Folketinget skal have for øje er landets og folkets ve og vel. De må ikke have bijobs, bestyrelsesposter eller andet, der kan distrahere dem i den gerning, de er udvalgt til.

  Da det har vist sig, at de fleste folketingsmedlemmer ikke har en uddannelse eller nævneværdig erhvervserfaring, og da der kræves en uddannelse, selv for at rense toiletter, vil jeg foreslå følgende etårige uddannelse for vordende folketingsmedlemmer:

  4 måneder på laveste sats kontanthjælp, 4 måneder som hjemløs og 4 måneder i et flygtningecenter.

  Eventuelle konti med formue eller arbejdsfri indkomst låses i uddannelsesperioden.

  Der skal jævnligt ske efteruddannelse, og da de nuværende medlemmer af Folketinget ikke har uddannelsen, tager de to år, hvilket inkluderer efteruddannelsen.

  Aflønning uanset om man er menigt medlem af Folketinget eller minister er svarende til laveste kontanthjælpssats (en del nuværende medlemmer af Folketinget har udtalt at det ikke er noget problem at leve for denne, så det er rimeligt, at de selv gør det).
  Der trækkes i lønnen, hvis man er fraværende uden særdeles god grund (samme regler som jobcentrene).

  Pension, orlovsydelse og lignende gives efter de generelle regler i samfundet.

  Ministre må have alle de spindoktorer de måtte ønsker, så længe de betaler deres løn af egen lomme.

  Er det nødvendigt med en bolig, dvs hvis man ikke bor i pendlerafstand til København, tildeles man en lejlighed med et rum pr familiemedlem plus ét overskydende rum.

  Ministre tildeles en ministerbil fra Folketingets bilpark. Bilerne anvendes til de er slidt op. Bilerne til Folketingets bilpark indkøbes efter kriterierne: lav pris, god brændstoføkonomi og billig pris på vedligeholdelse.

  Ved ophold andetsteds, i Folketingets ærinde, benyttes billigst mulige transport, billigst mulige hotel og maden er dagens ret med vand til, ønskes andet og mere betales dette af egen lomme.

  Ministre står personligt til ansvar for deres beslutninger, også efter de eventuelt er gået ud af Folketinget.

  I det hele taget forventes og kræves en udpræget sparsommelighed af folketingsmedlemmerne, det er ikke, gentager IKKE! deres egne penge de administrere.

  Åh! Jeg havde nær glemt:

  Modtagelse af bestikkelse, direkte eller indirekte, straffes med øjeblikkelig bortvisning fra Folketinget, fradømmelse af alle borgerrettigheder, samt internering på livstid på en øde ø.
  Den, der giver bestikkelsen tilkendes samme straf.

  Der kunne være meget mere, men det må række for nu.

  Husk at vores samfundsopbygning er ligesom et træ. Hvis du ikke kan lide træet, det bærer måske kun frugt på den ene side eller i toppen, Så fælder man det og planter et nyt.

  Hav en rigtig god dag.

  Erik H. Andersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *