Skip to content

Voranerpartiet – en stemme på livet!

Som voraner hører jeg ofte folk udtrykke sympati med min tro. Uheldigvis bunder denne sympati ikke i nogen form for forståelse.

Voranisme har ikke, som mange fejlagtigt tror, noget med biodynamisk landbrug at gøre. Voranisme handler ikke om at dyrke grøntsager ”naturligt”.

Voranisme handler om slet ikke at dyrke grøntsager overhovedet. Enhver produktion af og ethvert drab på planter fratager dem deres ret til eget liv og egen frihed – og det er lige præcis dét, som voraneren er imod.

Som eksempel kan vi tage udgangspunkt i det biodynamiske landbrug. I et biodynamisk landbrug er det stadig mennesker, der bestemmer, hvilke planter der er ”ukrudt”.

Men planterne er ikke til for menneskets skyld. Ikke desto mindre har vi ”forædlet” dem i årtusinder.

Uvidende mennesker tror, at tomaten er en grøntsag, hvor den i virkeligheden er et bær. Der er næppe noget mere modbydeligt for en voraner end at se sådan en vanskabt bøftomat, et produkt af menneskers grådighed – selv dyrene behandler vi som grøntsager og slagter dem på samlebånd!

Landbruget blev indført for 5.000 år siden, og siden da har verden ikke set andet end krig og sult. Mennesket lever ikke længere i pagt med naturen, en pagt, der kun overlever i forvansket form i kristendommen, hvor dyret siger til mennesket: ”Tag dette og spis det, dette et mit legeme.

Drik alle heraf, thi dette er mit blod, pagtblodet.” Selv dette ritual har mennesket perverteret, så at det nu er landbrugsprodukter, brød og vin, vi får serveret i kirken!

Kød er menneskets naturlige føde, der giver det al den næring, det har brug for. Hvis vi havde fire maver som en ko, ville vi måske kunne æde græs – eller som de menneskelige planteædere kalder det: korn – uden at blive syge.

Kan man overhovedet tale om planteædende mennesker? Vi i Voransk Parti ønsker at gøre en ende på den hensynsløse udnyttelse af planteverdenen.

Vi kan måske ikke helt forbyde salget af grøntsager, men vi kan beskatte dem så meget, at det bliver mindre attraktivt at købe dem. Hvad ville du selv vælge?

Et kålhoved til hundrede kroner eller en bøf til en tier? På denne måde hjælper vi også forbrugerne til at komme ud af deres usunde afhængighed af grøntsager.

I en overgangsfase kunne man foreslå voranske erstatninger. Med lidt grønt papir i toppen kan en pølse blive til en voransk gulerod – kun fantasien sætter grænser!

Selvfølgelig er ikke alle planteædere lystmordere. Det er jo derfor, det er så vigtigt at få dem til at tænke sig om!

Desværre er der stadig mange, der ser voranere som sølvpapirshatte. Mange, især byboer, har måske ikke engang set en køkkenhave, hvor planterne står på rad og række og blot venter på at blive henrettet!

Det er derfor, vi behøver DIN stemme! Husk at afgive en vælgererklæring i form af en kommentar, inden du forlader denne side, så vi kan ende årtusinders slaveri inden for planteverdenen.

Hvis du virkelig tror på menneskers ret til liv og frihed, ville det da være det rene hykleri ikke at udstrække disse rettigheder til planterne. Planter er levende væsner, hvis frugter er beregnet til brug for deres frø og ikke vores tallerken!

Skrevet af Erwin Neutzsky-Wulff, formand for Voranerpartiet.

Published inUncategorized

One Comment

  1. Nikolaj Nikolaj

    Hvor melder man sig ind?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *