Skip to content

Svinene

Fascisterne, som jo så gerne vil have os til at myrde de af dem udpegede, plejer at hævde, at alle verdens ulykker, Auschwitz og Hiroshima, skyldes onde mennesker. Det gør de ikke.

De skyldes den svinske dumhed. De skyldes mennesker, der fra deres sofa ser BLACK LIVES MATTER plyndre og myrde, ME TOO tage menneskers livsophold fra dem uden lov og dom, og LGBT mishandle lesbiske kvinder, fordi de er kvinder.

Ser fascister tage ytringsfriheden fra dem og erstatte videnskab med pseudovidenskab, raceteorier og identitetspolitik. Ser nazister læsse jøder på kreaturvogne på vej til udslettelsen.

Lytter til de kapitalejede mediers vås om ”racisme” og ”sexisme” uden at ofre et ord på klassekampen, den mest sindssyge krigspropaganda og den umiddelbare accept af et regimes valgsejr, der understøttes af milliardærer, hvis indenrigspolitiske mål er afskaffelse af konstitutionen, det udenrigspolitiske er verdensherredømmet, og midlerne hertil politisk vold, intimidation og censur. Som aldrig i deres vildeste fantasi kunne finde på at protestere og ”demonstrere”, som statsmagtens lejesvende holder så meget af.

Som måske synes, at det hele måske er lidt overdrevet, men det driver sikkert over, og ”lidt ret har de måske også”. Som ikke ejer sund sans eller blot almindelig anstændighed, som accepterer de mest sjofle og indlysende løgne, blot fordi de er i medierne, og derfor synes, at det modsatte synspunkt ”lyder underligt”

Nej, det er ikke slagterne, der er problemet.

Det er svinene.

Published inUncategorized

2 Comments

 1. Lauge Brimgiest Lauge Brimgiest

  Vi ser stadigt frem til en hudfletning af det pågående globale totalitære kup fra den eneste danske forfatter der formår at forstå så komplicerede emner som mikrobiologi, immunforsvar og epidemilogi. Som formår at affeje den enfoldige kulturelle konsensus som den naturligste ting i verden.

  Vi venter i spænding.

 2. Vebjørn Karoliussen Vebjørn Karoliussen

  Her i landet gjør vi nå idiotien til curriculum:

  https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/X8WPw7/ny-skolereform-faerre-fellesfag-paa-timeplanen-i-videregaaende

  Vi kutter historie og naturfag, og innfører “I tillegg: et helt nytt fag, et fag for fremtiden. Her skal elevene lære om demokrati og likestilling og de skal lære å tenke kritisk og handle etisk og miljøbevisst.”

  Nå kapper vi aldeles fortøyningene, og driver til sjøs … Skjønt historiefaget i en folkeskole-kontekst selvfølgelig allerede er et propagandafag, som har som formål å sikre samfunnets stabilitet ved å bekrefte nåtiden – samme hva det gjør med fortiden – ser det ut til at vi endelig vil få dem, tabulae rasae, løpende i korridorene.

  Og det i en tid hvor isbergene tårner seg opp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *