Skip to content

Racister og kommunister

En dansk forsker har ifølge Politiken været ”imponerende produktiv for et universitet i Kina”. Måske tror han ligesom visse amerikanske forskere under den kolde krig, at forskning er upolitisk – han får under alle omstændigheder ”svært ved at bevise sin uskyld”, vurderer avisen.

I USA risikerer Liz Cheney i en særlig afstemning blandt republikanerne i Repræsentanternes Hus at blive stemt ud af ledelsen. Hun har i den forbindelse i en tale mindet om partiets stolte fortid.

As the party of Reagan, Republicans have championed democracy, won the Cold War and defeated the Soviet communists. Today, America is on the cusp of another Cold War – this time with communist China. Attacks against our democratic process and the rule of law empower our adversaries and feed communist propaganda that American democracy is a failure.

Det kan naturligvis ikke undre, at det er den patologiske russofob Reagan, der trækkes frem i denne forbindelse. Donald Trump var ikke just nogen koldkriger – faktisk var han vist KGB-agent!

Demokraterne vil nok have krig, men ikke i deres egen baghave, og så nytter det jo ikke at svigte forbundsfællerne i NATO rent økonomisk. Hvad Kina angår, kan bomberne passende falde i Japan eller Australien.

Statskuppet bragte Demokraterne til magten, men det samlede også Republikanerne om den lovlige præsident. At enhver kritik af the soon-to-be war president Joe Biden er kommunistisk propaganda, vil næppe heller overraske nogen.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *