Skip to content

De lange knives nat

A New York Times opinion writer wondered in a new op-ed on Wednesday if the progressive cancel culture push will backfire on Democrats at the polls, and he isn’t the only analyst asking the question. “Is Wokeness ‘Kryptonite for Democrats’?” Times contributor Thomas Edsall’s headline asked.

Edsall quoted several surveys finding most people are against the more radical campaigns, such as efforts to defund the police and upend traditional gender norms. And yet, he said, Republicans can still point to the extreme minority that is pushing these ideas to argue that the Democratic Party is increasingly beholden to the radicals.

Det er muligt, at nazisterne gør Demokraterne nervøse, men man må ikke glemme den rolle, de spillede i valgkampen. AntiFirstAmendment, Black Lives Matter, Me Too og LGBT er terrororganisationer, hvis eneste formål er at sprede frygt i befolkningen.

De kunne lige så godt påstå, at to og to er fem. Budskabet er, at den blotte og bare mistanke om tankeforbrydelse er nok til at få dig cancelled (likvideret).

Nazisternes våben er som altid politisk vold og intimidation, censur og Berufsverbot. Det er et formidabelt våben under en valgkamp, at folk ser retssystemet og ordensmagten bryde sammen.

De kan ikke hjælpe dig, er subteksten, så slut dig til os, inden der er for sent! Men når den politiske hverdag melder sig, kan man somme tider blive nødt til at dæmpe SA-bøllerne lidt ned.

Især er genoplivningen af nazisternes raceteorier upopulær. Her er der dog i det mindste et klart sigte.

Martin Luther Kings ”dream”, hedder det, er lige præcis det: en drøm! Alle hvide er racister, det eneste, de sorte kan gøre, er at lægge afstand til dem, med andre ord: blive på plantagen, hvilket som bekendt altid har været Demokraternes våde drøm.

Ligesom det samme partis Jim Crow-love sker alt dette naturligvis for de primitive sortes egen skyld. For disse nazister er segregation vejen frem.

For et par generationer siden nægtede Demokraterne de sorte adgang til hvide læreanstalter. Nu agiterer de for rent sorte læreanstalter.

Hvad der selvfølgelig er det stik modsatte. Problemet er, at Apartheid, rent historisk, aldrig har virket.

Der er også grænser for, hvor mange dissidenter man kan anklage for voldtægt. Derfor er censuren – som også danske medier som bekendt er en varm fortaler for – den totalitære stats vigtigste våben.

For ikke lang tiden siden blokerede Facebook alle indlæg, der antydede, at COVID19 måske ikke havde en naturlig årsag. Nu, hvor vi skal i krig med Kina, blokerer de indlæg, der betvivler det.

For en måned siden var der tusinder af artikler på Nettet, der latterligjorde de farlige konspirationsteoretikere. De er alle væk.

Det, vi skal lære, er, at der kun er en sandhed, den aktuelle – alt andet er fake news og hate speech. If you don’t vote for me, you ain’t black, or even human!

De frygtsomme heiler. Resten læser Neutzsky-Wulff.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *