Skip to content

Nok nok

Nok nok. Who’s there?

Andy. Andy who?

Andykomintern, Krigspropagandaministeriet, Rådhuspladsen 37. Andy har nemlig fået noknok.

Ikke af Joe gakgak. Men af censur – de andres.

Af Putins benægtelser af, at han prøvede at fikse kampen mellem Danmark og Rusland. Men han havde ikke regnet med, at kanonerne var ladt, og at vi har jagerfly.

Nu går fire førende aviser i Norden på Politikens initiativ sammen i protest mod Kinas knægtelse af pressefriheden. Censur er ikke noget, vi tåler i Vesten, og da slet ikke på Politiken, der også trykker kritiske indlæg.

Hvor ingen kan miste sit livsgrundlag for at sige sin mening. Hvor vi ikke går rundt og tæver folk for at mene noget andet.

Verden kan ikke længere passivt se til. Of course, you realize this means war!

Vi har allerede sendt et krigsskib, og det ville have ligget der endnu, hvis ikke kaptajnen var kommet i tanker om en tidligere aftale. Sie wollen den Krieg!

Vi repræsenterer ”den frie, uafhængige og kritiske journalistik”. Vi er nemlig ikke uden humor.

Alt dette er noget, der rammer medie efter medie, alt imens politiet er blevet udstyret med nye beføjelser til at censurere internettet! Har man hørt magen?!

Oggenok! Die Strasse Frei!

PS: Et skævøje, der formelt er professor, har svaret, at vi ”lever i en fantasiverden”. Sikke da noget forbandet sludder! Vi får alle vores nyheder fra CNN …

Published inUncategorized

One Comment

 1. Erik Heidemann Andersen Erik Heidemann Andersen

  Censur er godt når det er ”os” der udøver den, og skidt når det er ”de andre”.
  Det er ligesom med våben. Det stabiliserer verdensfreden, når ”vi” har våben, og det destabiliserer verdensfreden, når ”de andre” har våben.

  Problemet er ikke, at vi lever i en fantasiverden, det gør vi uanset hvad. Problemet er, at vi har skabt en pervers parodi på en verden.

  Alle jubler over, at vores megalomane diktator – hendes uimodsigelige højhellighed – fjerner nogle restriktioner, men ingen tænker på, at det også var hende, som indførte dem.

  Der er ingen nyhedsformidling! Der er kun dogmatiske forstærkninger af fordomme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *