Skip to content

Af “Grimoire” 10

Magi er kontrakausalitet. Det er omgang med overnaturlige væsner, som vi lærte i skolen, er overtro.

Det er med andre ord et opgør med hele vores virkelighed, og sidst, men ikke mindst, vores forestilling om, hvad det overnaturlige er, parapsykologi og New Age. ”Tror du på Gud?” bliver vi spurgt.

Hvad det er for en gud, hvis sandfærdighed er i tvivl, får vi ikke at vide. Det er med andre ord rent vrøvl.

Som prospektiv magiker må vi altså først erkende, at vores nabo er idiot. At han lever i en drømmeverden af sociale direktiver, der vender med vinden.

At virkeligheden ikke er noget, vi oplever, men noget, vi får fortalt, og som vi er nødt til at tro på, hvis vi ikke skal være forfærdelige mennesker – i modsætning til dem, der slet ikke er mennesker, men chatterbots, i bedste fald hadefuld tabere. Engang var videnskaben en udfordring af troen, men en sådan videnskab eksisterer ikke længere, eller kan i det mindste ignoreres som racistisk eller fallokratisk, hvad nazisterne kaldte jødisk fysik.

Ifølge nazisternes ”kritiske” raceteorier er intelligens – Goebbels’ überspitzte jüdische Intellektualismus – individualisme og objektivitet racistiske. Eller sagt på en anden måde: Negre er imbecile, fordomsfulde flokdyr, noget, der er blevet en selvopfyldende profeti med Black Lives Matter og deres kroniske Kristallnacht.

I virkeligheden er det naturligvis ikke de hvide, Big Brother, de hvide mediegiganter og andre hvide milliardærer vil have likvideret, men de ”hvide jøder”: selvstændig tænkning. ”Folket” som bissende kvæg er atter blevet populært.

Med andre ord: Luk dit tv og din dør. Eller luk bogen.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *