Skip to content

Die Endlösung der Negerfrage

Racisme ender altid i folkedrab. I Tyskland var det Holocaust, hvad nazisterne kaldte die Endlösung der Judenfrage.

Dette ”spørgsmål” blev ret hurtigt deres mærkesag, ligesom die Negerfrage blev det for de amerikanske Demokrater efter slaveriets ophævelse og Republikanernes insisteren på at give de frigivne borgerrettigheder og stemmeret. Demokraterne svarede igen med Ku Klux Klan, men i 1957 måtte den senere Demokratiske præsident Lyndon B. Johnson konstatere: ”These Negroes, they’re getting pretty uppity these days and that’s a problem for us since they’ve got something now they never had before, the political pull to back up their uppityness.

Now we’ve got to do something about this, we’ve got to give them a little something, just enough to quiet them down, not enough to make a difference.” Det kunne jo næsten lyde, som om Demokraterne har kastet håndklædet ind i ringen, men i virkeligheden er endeløsningen rykket nærmere.

Den første, der foreslog den, var Margaret Sanger, forfatter til det feministiske hovedværk ”WOMAN and the NEW RACE”. Man var generelt optimistiske og anså ”The Negro Project” – det, der senere udviklede sig til abortlovgivningen – for at være det bedste bud på black genocide.

Sanger mente, at det i længden ville være en mere effektiv løsning end at ”send to the lethal chamber the defective”. Samtidig advarede hun sine medarbejdere: ”We don’t want the word to go out that we want to exterminate the Negro population.”

Så vidt, så godt. Men så fik USA en farveblind præsident, Donald Trump, og den endelige beslutning blev taget i Demokraternes hovedkvarter.

Man havde forberedt sig godt. Den hvide musikbranche havde ikke blot solgt billedet af den sorte mand som analfabetisk og kriminel til den hvide befolkning, de sorte var også selv begyndt at tro på det.

L’s the nigga that crime follows/I’m hittin’ fine models and stabbin’ punks with broken wine bottles/I beat chumps til they head splits, then break em like bread sticks/I sex chicks, I’ll even fuck a dead bitch

Statistikkerne talte deres tydelige sprog: De myrdede var hovedsagelig sorte. Endnu manglede dog the master stroke.

Defund the police! De penge, man herved sparede, kunne finde bedre anvendelse til hvide vagtværn.

Chicago sparede for nylig 400 betjente væk. Samtidig lejede de økonomiske politikere livvagter til en pris af over hundrede millioner årligt.

De hvide er selvsagt ikke bekymrede for den vold, de har skabt i de sorte kvarterer – Black Lives Matter. De bor der ikke!

At der ryger noget white trash med, kan man nok overleve, ligesom man er uhyre tolerante over for nyttige idioter og sorte med en årsindkomst over en million. Stifter af Black Lives Matter og multimillionær Patrisse Khan-Cullors wouldn’t be caught dead in a black neighborhood.

Alt dette er dog naturligvis en konspirationsteori. I virkeligheden er Demokraterne antiracister!

Hvad vi konstant hører, tror vi på – og vi kommer næppe til at høre andet i de kapitalejede medier eller de censurerede sociale. Eller er de begejstrede tilhængere af Black Lives Matter rent faktisk nazister?

Det er vist under alle omstændigheder håbløst. Hav en god dag!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *