Skip to content

Et forslag

Nu blæser regeringen til kamp mod ”uddannelsessnobberi” og ubrudt vækst i antallet af universitetsstuderende, skriver Politiken. Åbenbart skal universitetet ikke længere være en åndssvageanstalt, hvor børn af forældre med Bilen & Båden på reolen kan studere ”Matador”.

Så hvad med at vende tilbage til tresserne, hvor vi skulle bestå en latinprøve for at komme i gymnasiet? Men det er nok ikke helt i tråd med regeringens uddannelsespolitik!

Den bedste metode til at undgå en solidarisk arbejderklasse er trods alt den fascistiske doktrin, at en professor er bedre end en murerarbejdsmand og skal belønnes med en højere gage. Når jeg skal være ganske ærlig, tror jeg, at samfundet har mere gavn af murerarbejdsmanden!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *