Skip to content

Et undertrykt folk har altid ret

Kapitalismen er ikke blot længere ”i krise”. Det fascistiske diktatur smuldrer.

Den ”frie” verdens leder hades af sit eget folk, der i stedet flokkes om den styrtede folkevalgte. I januar stormede det regeringsbygningen.

Forældre, der nægter at sætte deres børn i segregerede skoler, stemples som terrorister. Nynazistiske organisationer som Antifa og Black Lives Matter, Me Too og LGBT formår ikke længere at terrorisere befolkningen med politisk vold og intimidation, censur og berufsverbot.

Tyrannerne, der for kort tid siden væltede sig i magtbrynde, er begyndt at tage de dødstrusler, de modtager, for pålydende. Propagandamaskinen kører på højtryk, men ingen tager længere dens løgne og absurditeter alvorligt, bortset fra par idioter og modbydelige medløbere.

Og mest sigende af alt: Man er holdt op med at tale om ”folket”. Folket ér fjenden, racister, sexister og homofober, der skal bekæmpes med alle midler af en selvudnævnt elite af udbyttere og krigsforbrydere, der allerede har pakket deres kufferter med kontanter.

I går Hanoi. I dag Kabul.

I morgen Washington.

https://www.rt.com/op-ed/537684-oligarchic-empire-consent-agendas/

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *