Skip to content

Sonderbehandlung

Hver gang et firma lancerer et nyt revolutionerende produkt – der hjælper dig til at tabe ti kilo om dagen med arsenik – vil du finde i hundredvis af forbrugerundersøgelser på Nettet med overskrifter som READ THIS BEFORE BUYING PRODUCT X, PRODUCT X – A SCAM? og PRODUCT X – DANGEROUS SIDE EFFECTS? Hvad du ikke vil finde, er en eneste, der ikke er skrevet af det pågældende firma.

Alle artikler, der kan få en potentiel kunde til at tøve med at investere i et produkt, bliver automatisk fjernet. Skulle nogen komme igennem med en kritik af eksempelvis kastration af femårige drenge, vil hun straks blive stemplet som racist, sexist og – når det skal være rigtig groft – heteroseksuel.

Den tid er forbi, hvor det kapitalistiske system havde behov at lokke med nøgne damer. Black Lies Matter!

Grøn omstilling! Køb og adlyd!

Det er synd, at Orwell havde sådan en begrænset fantasi. Men han havde jo også kun oplevet nazismen.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *