Skip to content

Live and Learn

Vi bliver da heldigvis klogere. Jeg har da blandt andet lært to ting.

Det er forbudt at gå over for rødt på en ubefærdet vej, og at sige, at indvandrere er kriminelle. Derimod må du gerne nægte at lade dig vaccinere, og smitte din nabo med en livstruende sygdom.

FILE PHOTO: Municipality workers wearing personal protective equipment (PPE) carry a coffin from an ambulance to the burial area provided by the government for victims of the coronavirus disease (COVID-19) in Jakarta, Indonesia, June 24, 2021. Picture taken with a drone. REUTERS/Willy Kurniawan/File Photo

Det viser sig også, at det er kødspiserne, der er skyld i den globale opvarmning. Og jeg, som troede, det var atomkraftmodstanderne!

Live and learn!

Published inUncategorized

7 Comments

 1. Morten Øxenhave Morten Øxenhave

  Timeo danaos et dona medicinam!

 2. That would be: Timeo Danaos et medicamenta ferentes. Lesson One: You have to know MORE than your masters to outwit them!

 3. Morten Øxenhave Morten Øxenhave

  Yeah, my french sucks. I stand with donkey hat corrected.

  Men nu jeg har din bevågenhed, vil jeg gerne beklage at du indtil nu har været temmelig vag, til nøds ironisk og dobbelt-ironisk, og det er lidt svært at se om du egentlig er katolik eller kætter, eventuelt noget helt tredje, vedrørende hele dette covid-fænomen.

  Det ville være dejligt hvis du kort ville præcisere din holdning til følgende:

  1): Er covid-19 egentlig noget at bekymre sig om? Er det mon en alment farlig sygdom, eller hvad?

  2): Er PCR-testmetoden en pålidelig metode til diagnostitik?

  3): Har myndighedernes reaktion på covid-19, i form af lockdowns, restriktioner, samt massevaccination, været proportionale og fornuftige?

  4): Selv om der jo ikke findes vacciner der giver immunitet mod covid-19, findes der alligevel medikamenter som mindsker symptomerne mod covid-19, i hvert fald for en tid, og som markedsføres under prædikatet ”vaccine”. Produktionen er i høj grad politiseret, så stormagterne ligefrem konkurrerer om hvis vacciner der er bedst og størst, og her i vesten finder vi også fremtrædende forkæmpere for universel vaccination som Dr. Anthony Fauci og filantropen Bill Gates. Spørgsmålet, som du jo ikke besvarede, er så om det vil være klogt at modtage, eller eventuelt at mistro disse milde gaver, selv om de er gratis?
  Timeam danaos cum dona medicinam?

 4. Ad 1: Ja og nej. Fem millioner døde på verdensplan virker måske ikke umiddelbart så faretruende, og der er da også mange, der mistænker et svindelnummer på linje med Black Lives Matter og Grøn Omstilling. Men covid-19 er ikke den spanske syge. Det korte af det lange er, at ingen rigtig ved, hvad den er, hvor den kommer fra, og hvad den kan udvikle sig til. Her i landet har vi som bekendt valgt at ignorere den. Den er ikke længere en trussel, hvad der kan ses af, at smittetallet på kort tid er gået fra hundreder til tusinder.

  Ad 2: Tilsyneladende. Diagnostik (det kan faktisk slås op).

  Ad 3: Det tror jeg ikke, man kan svare generelt på. Vi har to personer i familien, hvis senvirkninger persisterer efter et år. Og jeg ser ikke just frem til, at min bøf for resten af livet lugter og smager som ekskrementer. Så jeg er vaccineret, og skulle jeg alligevel blive smittet af en uvaccineret person, vil jeg råde ham til at løbe hurtigt!

  Ad 4: Ja, debatten er i ekstrem grad politisk. De såkaldte vaccineskeptikere minder mig en del om en bestemt type mennesker, der ved alt om indvandreres familiemønstre uden at have en eneste indvandrerfamilie i deres bekendtskabskreds. They choose truth over facts. De frasorterer omhyggeligt de kendsgerninger, der ikke er i overensstemmelse med den religiøse eller politiske tro, de prøver at gøre sig interessante med. Og de kan stadig ikke latin.

 5. Morten Øxenhave Morten Øxenhave

  Kære Erwin.

  Tak for dit eksplicite svar.

  Jeg må tage til efterretning at vi er grundlæggende uenige om op og ned, klinisk og kognitivt, taldata og proportioner i denne sag.

  God bedring til dine familiemedlemmer.

  (En tanke: Det er i det hele taget vanskeligt at føre en diskussion i vor forbandede tid, da der ingen steder i samfundet eller akademica synes at være konsensus om dette eller hint. Er det mon guderne der slår os med en ny Babelsk Forvirring?)

  Trods denne uenighed er jeg dog langt hen af vejen enig i dit verdensbillede, og finder fortsat dine bøger berigende.

  Det er dog trist at jeg grundet min septiske status ikke længere skal kunne møde dig på bogmesser og lignende – i det mindste ikke indtil en af os recanterer.

  • Jeg kommer slet ikke til bog- og andre dødsmesser. Det er ikke standens pris værd – nothing personal!

 6. Kenneth sarring Kenneth sarring

  Og helt ærligt, hvad betyder Erwin mening overhovedet for nogen som helst?. Altså udover Erwin, konen og hans Fans (som er noget andet end en fast læser)…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *