Skip to content

Still time!

Se, hvis du nu havde bestilt HORROR AND SCIENCE FICTION IN THE CINEMA BEFORE 1980 II i tide, ville du have kunnet fejret Halloween med et par gode gysere, som du havde fundet på YouTube, fordi du så ville vide, hvilke titler du skulle søge på! Nu kan du så bittert angre din tåbelighed, mens du sidder og ser DEN STORE BAGEDYST og INSPECTOR MORSE.

Men fortvivl ikke. I endnu fem dage kan du få vidunderet portofrit, så du kan sammensætte din egen ghoulekalender og stadig have i massevis af gys til gode til den mørke tid!

MACABRA

(DEMONOID)

D: Alfred Zacharias C: Samantha Eggar, Stuart Whitman, Roy Cameron Jenson

The severed hand of a mummied devil-worshipper wreaks havoc in Mexico and the United States. No, it doesn’t make a lot of sense, but there’s a kind of logical progression to it that keeps you watching. Instead of merely crawling around, as these things tend to do, it possesses the living left hand of various people, conferring its powers to them, manifesting itself as anything from a lucky hand at the crap table to a deadly weapon, at the same time keeping a mind of its own. The movie loses a lot of steam at the halfway mark, but still manages to entertain. Enter Stuart Whitman as a priest, who expresses disbelief in the besieged, but admirably nonplussed Samantha Eggar, as his Irish brogue comes and goes. After hunting giant wabbits in NIGHT OF THE LEPUS (1972) I guess anyone can get confused. Along the way, people are smothered and cremated, digging themselves out of graves and engaging in car chases. Delivering a thrill a minute, it’s thoroughly enjoyable, in spite of a weak ending.

HORROR AND SCIENCE FICTION IN THE CINEMA BEFORE 1980 II kan nu købes (uden forudbestilling)!

Bogen koster 500 kr. og kan bestilles via forlagets bestillingsformular:

http://enwforlag.dk/bestil

Vi giver fri fragt på køb af bogen (med forsendelse til danske postadresser) til og med 5. november.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *