Skip to content

Pædagogik

TV2 har besøgt en typisk dansk folkeskole og fulgt undervisningen.

”Så ryger der en papirflyver gennem luften. Så er der en, der skal tisse.

Så er der en, der gerne vil have fyldt sin drikkedunk. Så er der en, der er faldet i søvn, og en, der lige er vågnet.

I løbet af de 90 minutter var der i alt 153 afbrydelser, som intet havde med undervisningen at gøre. Det er knap to afbrydelser per minut.

Det er ikke afbrydelser i form af ’må jeg spørge om noget’ eller ’der er noget, jeg ikke forstår’. 126 gange bestod afbrydelserne af et pludseligt udbrud fra en elev.

13 gange rejste en elev sig op og gik rundt i klassen. 14 gange blev der kastet med genstande, eksempelvis puder eller bolde.”

Vi har interviewet undervisningsministeren.

– Vi er godt nok kommet et stykke siden den sorte skole og revselsesretten. Jeg er sikker på, at man heller ikke længere lægger så stor vægt på paratviden?

– Det har længe været et problem, at enkelte elever medtager bøger i skolen. Vi har dog de fleste steder sørget for et støjniveau, der gør det umuligt at læse dem.

– Og der er naturligvis mødepligt. Jeg kan forstå, at man også har afskaffet de nationale tests?

– I overensstemmelse med Kritisk Raceteori er det nu forbudt i USA at lære en neger at læse. Det princip vil vi gerne udstrække til arbejderklassen generelt. Desværre gør den skjulte racisme i befolkningen det nødvendigt at holde det skjult. Tænk, hvis vi fik en arbejderklasse, der ligesom den amerikanske kunne tænke selv og forlangte røde bøffer i stedet for kønsneutrale lokummer! Som valgte racisten Donald ”Pussy” Trump til præsident ikke mindre end to gange!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *