Skip to content

DSF

”SF-politiker: Der foregår ting i de miljøer, som jeg simpelthen ikke tror, gennemsnitsdanskeren ville tro muligt. Lige midt i Danmark.

I 2021. Det hjælper ingen at forsøge at bortforklare voldelige og kriminelle gadegrupper med fattigdom og dårlige sociale kår.

Når sociologer skal forklare, hvad der rører sig i indvandrermiljøerne, og beskrive problemerne, ser jeg ofte en tendens til at skrive kulturen ud af ligningen. Svaret er oftest, at det er klassiske sociale problemer som arbejdsløshed og lav uddannelsesgrad, der fastholder minoritetsbefolkningen i problemerne.

Det er med andre ord negativ social arv, skabt af samfundsmæssige barrierer. Ikke kultur.

Ikke religion. Men hvad nu hvis kultur og religion faktisk spiller ind?

Hvad nu hvis kultur og religion faktisk bidrager, som selvstændige faktorer, der spærrer for integration og social mobilitet? Og hvorfor kan en arbejdspladskultur blive taget alvorligt som en hindring for en arbejdsplads’ udvikling, mens religion og kultur i indvandrermiljøer ikke tages alvorligt?”

En læser kommenterer:

”TAK for at sige det, jeg har tænkt og talt højt om i mange mange år. Det har bare aldrig været sådan OK at sige det på venstrefløjen, som jeg har tilhørt hele mit voksenliv.”

Nu har den såkaldte venstrefløj jo heller ikke altid været så fædrelandskærlig, som den er i dag. Pia Kjærsgaards forsikring om, at hun syntes, negerbørn var nuttede, virkede heller ikke så overbevisende, før vi fik BLACK LIVES MATTER.

Nu har vi politikere som Frederiksen, Støjberg og Vermund, og der skal såmænd også nok være et par mandlige imellem. Og nu må det jo være slut med de bortforklaringer!

Der er ingen fattige i Danmark, højst et par luddovne i burka. Det er kultur, der er problemet.

Eller mangel på samme, for som Pia så rigtigt siger: ”Der er kun én kultur, og det er vores!” Hvad har håndklædehovederne nogen sinde bidraget med (bortset fra matematik og naturvidenskab)?

Bare sådan noget som muslimernes alkoholproblem – at de slet ikke drikker den. Det skal da give problemer!

Semitter har ingen plads i det danske samfund! Hvorfor skrubber de ikke hjem til Palæstina – jeg mener Madagaskar?

Published inUncategorized

One Comment

  1. Hvad er det med de drengebander? Løsningen ligger jo lige for: Koranskoler med revselsesret!

    Koranen og tæsk. Tæsk og koranen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *