Skip to content

Børnenes avis

Jeg tænker nu mest på, hvordan nogle nogle sinde kan finde på at læse en avis, hvis medarbejderes beherskelse af det danske sprog svarer til den, man kan forvente af en ordblind indvandrer på fem …

Published inUncategorized

8 Comments

 1. Jakob Jakob

  Jeg foretrækker også ENWs forfatterskab! Derfor blev jeg også meget trist over, efter at have købt MAGI antikvarisk til en pervers pris, at erfare at siderne 67-78 mangler i mit eksemplar. Findes der mon en læser, som vil hjælpe mig? Hvis nogen kunne have lyst, må de meget gerne sende mig kopier af de manglende sider på jak_schneider@hotmail.com. Det vil blive højt værdsat 🙏

  Med venlig hilsen Jakob

  • Erik Heidemann Andersen Erik Heidemann Andersen

   Hej Jakob

   Har du fået tilbudt kopi af siderne?

   Ellers skal jeg nok sende dem til dig, jeg skal blot have fisket min skanner frem først.

   Med venlig hilsen

   Erik

   PS Det er så et problem, at der er copyright på – meeen mon ikke Erwin går med til det.

   Erik

   • Jakob Jakob

    Hej Erik.

    Tusind tak skal du have. Du må meget gerne sende mig siderne. Jeg må indrømme, at jeg ikke lige havde tænkt over copyright. Jeg kender ikke reglerne, men hvis det er forbudt, skal du selvfølgelig ikke sende dem.

    • Erik Heidemann Andersen Erik Heidemann Andersen

     Erwin har ikke skrevet noget – så mon ikke han lader nåde gå for ret.

 2. Mon ikke du skulle kunne få pengene tilbage der, hvor du købte den? Og der er faktisk stadig antikvarer, hvor du kan få et pænt (komplet) eksemplar til en tusse!

  • Jakob Jakob

   Jeg har desværre ikke mulighed for at få pengene tilbage. Og næste gang jeg får sparet 1000 kroner op, bliver den brugt på RELIGION!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *