Skip to content

Svinene og idioterne

Kapitalismen er nok en gang i krise. Den sociale ulighed vokser, resulterende i populisme – det er, når demokratiet truer kapitalinteresserne.

I 2017 fik den amerikanske arbejderklasse endda sin egen præsident. Det fik Demokraterne, de rige, de smukke og de gode, til at gå i chok.

Der var for mange jøder i USA til, at man kunne gentage successen fra Tyskland, så i stedet blev de hvide heteroseksuelle mænd unser Unglück (naturligvis undtaget Joe Biden og hans Woke Nazis). Black Lives Matter, det gendannede SA, spredte skræk i befolkningen med mord, plyndring og ildspåsættelse, ligesom der blev slået hårdt ned på dissidenter med politisk vold og intimidation, censur og berufsverbot.

Hvor Trump havde været den mest elskede præsident nogen sinde, blev Biden den mest hadede – diktatorer, der kommer til magten ved hjælp af valgsvindel, er sjældent populære i befolkningen. Uheldigvis viste de grønne og regnbuefarvede potemkinkulisser sig for dyre, og Donald havde heller ikke hjulpet.

”I’m not saying the military’s in love with me. The top people in the Pentagon probably aren’t, because they want to do nothing but fight wars so that all of those wonderful companies that make the bombs and make the planes and make everything else stay happy.”

Med Biden var USA ”back at the head of the table”, morgen die ganze Welt. Men som i “The Dictator” sprang ballonen i Afghanistan med gentagelse af den vilde flugt fra Saigon – sært nok kan man ikke få folk til at kæmpe for et land, de har fået at vide af de Hellige, bygger på slaveri og folkedrab!

Selvfølgelig kan de og deres lydstater i EU og Antikominternpagten (nu NATO) ikke vinde en krig mod Rusland. Men hvad betyder millioner af menneskeliv imod milliarder af dollars, som Politiken hver dag minder os om?

Problemet er pacifisten Putin, nu hvor vi har skaffet os af med pacifisten Trump. Hvad skal der til?

Udstationering af atomvåben i en tidligere russisk delstat? Skal man bombe Moskva, som Ukraines præsident, der stadig tror, han er hovedpersonen i en tv-serie, har foreslået?

Der var engang, hvor ungdommen demonstrerede imod den amerikanske imperialisme. I dag demonstrerer de for kønsneutrale toiletter.

R242W2 Nazi Rally with Hitler youth members in foreground 1936. Image shot 1936. Exact date unknown.

Det er da også svært at se, hvorfor hashhoveder, der bor hjemme hos deres far og mor i Gentofte, skulle have nogen som helst grund til at betvivle de kapitalejede mediers godtgørelse af, at problemet er mænd, der tager damer på lårene. Trump er dum!

Der var engang, hvor der fandtes en højrefløj og en venstrefløj. I dag er der kun svinene og idioterne.

Published inUncategorized

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *