Skip to content

En mystisk dag på Politiken

”I en seks timer lang vidneafhøring gav Jussie Smollett endelig sin version af det overfald, han beskyldes for selv at have planlangt,” skriver Politiken i dag. Formodentlig mener bladet ”sin nyeste version”.

”Ifølge politiet skulle han have betalt et brødrepar 3.500 dollars for at udføre overfaldet. Og nu skal en jury altså afgøre, om de to brødres troværdighed er større end skuespillerens.”

Hvad Politiken åbenbart ikke finder værd at nævne, er den video, hvor de tre indøver overfaldet dagen i forvejen. Det er en ”mystisk sag”.

Vi ved jo nemlig fra ”Mein Kampf”, hvordan den slags foregår. ”Den hvide mand lurer i timevis med satanisk glæde malet i sit ansigt under MAGA-hatten på den intetanende sorte mand, som han skænder med blegemiddel, for derefter at lægge en løkke om hans hals og lynche ham i den nærmeste lygtepæl.”

Hvad gør man, når man kæmper for sorte homoseksuelle tv- og sportsstjerners rettigheder og kun tjener 825.000 om ugen, og de kapitalejede medier ikke i løbet af de fire år, hvor racisten Donald Trump var præsident, har været i stand til at opdrive en eneste hadforbrydelse? De i tusindvis, Black Lives Matter har begået, gælder jo ligesom ikke rigtigt.

Skal vi måske så i stedet til at tale om de millioner af hårdtarbejdende amerikanere, der ikke kan følge med de stigende priser, fordi Joe Biden og hans rige venner har udplyndret landet? Det går da virkelig ikke!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *