Skip to content

White Lies Matter

”Hadforbrydelse mod skuespiller viste sig at være et fupnummer,” skriver Politiken i dag. ”Skuespilleren Jussie Smollett er blevet fundet skyldig i at iscenesætte en hadforbrydelse mod sig selv.”

Det var ellers det klareste (eller i det mindste eneste) bevis på, at den amerikanske arbejderklasse – som vi altid har vidst – er racistiske homofobiske psykopater med MAGA-hatte. Og er den arbejdende befolkning i Danmark i virkeligheden så meget anderledes?

Blot er racismen og sexismen mere skjult – faktisk optræder den kun i Politikens og Informations spalter, hvor der appelleres til borgerskabets frygt for proletarisering. Blot ærgerligt, at hadforbrydelser er så sjældne, at man er nødt til at arrangere dem!

Published inUncategorized

One Comment

  1. Spørg ikke, om en historie er sand. Spørg, hvem der har interesse i, at den bliver troet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *