Skip to content

Scary Christmas

Kære læsere,

Forlaget har mest af alt lignet julemandens værksted hele weekenden – vi har pakket, så det stod om ørerne på os med bobleplast og pakketape. Og i går gik så et bjerg af pakker af sted med PostNord. De sidste udlandspakker går af sted i dag eller i morgen.

De første af jer vil nok allerede modtage deres pakke i dag. Pga. årstidens store travlhed hos PostNord kan pakker imidlertid godt være lidt længere tid undervejs. Skulle jeres pakke lande i en pakkeshop, skal vi hilse og sige fra PostNord, at I meget gerne må hente den så hurtigt som muligt.

I kan følge pakken via den automatiske track-and-trace-mail, I har fået (tjek evt. jeres spamfilter). Skriv til os på kontakt@enwforlag.dk, hvis I har spørgsmål.

Alt er historier. Rigtig god fornøjelse med bogen!

Mange hilsener

Erwin & Chresteria

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *