Skip to content

Også i dag front mod øst!

”EU’s stats- og regeringschefer sendte torsdag aften en kraftig advarsel til Ruslands præsident, Vladimir Putin,” skriver Politiken i dag. ”Fortsat aggression mod Ukraine vil nu få omfattende konsekvenser og store omkostninger for Rusland.

Det bliver ikke uddybet, hvilke betydelige konsekvenser der kan være i vente for Rusland. Men det bliver dog tilføjet, at tiltag vil være koordineret med EU’s partnere. Det kan for eksempel være USA.”

Gad vidst, hvad det er for en aggression, der tales om? Kan det være besættelsen af den vestlige del af Rusland med en tv-klovns billigelse som en forberedelse til en invasion af moderlandet?

Derimod er USA givetvis en nærliggende allieret, især efter kuppet, hvor det blev et diktatur under den senile Joe Biden og Kamala Harris, Demokraternes svar på Sarah Palin. De store, tyske sejre i Afghanistan ikke at forglemme, der har slået verden med forbavselse og beundring.

Hvad skal verdens mest avancerede våbenteknologi stille op imod det patriotiske Amerikanische Selbsthass? Selvfølgelig må vi opruste og ikke mindst afruste vores jagerfly, hvis vi ligesom for firs år siden vil være med i legen.

Andrew Cockburn forklarer i “The Spoils of War – Power, Profit and the American War Machine”, hvorfor Donald Trump, som han selv siger, er mere populær blandt soldaterne end generalerne.

Washington expanded NATO beyond Germany, breaking a promise to Russian leaders, to open up the lucrative arms market in Eastern Europe to defense contractors. The US Army insisted on furnishing soldiers with defective helmets from a favored contractor that magnified the trauma and traumatic brain injury caused by an explosion.

The US Navy’s Seventh Fleet deployments were for years dictated by a corrupt defense contractor known as “Fat Leonard” who bribed high-ranking officers with cash, drunken parties that lasted days, and prostitutes known as the “Thai SEAL team” to ensure his more than $200 million in contracts. The Air Force spent $50 billion in esoteric devices to deter insurgents’ homemade $25 bombs, including the $100 million Lockheed EC-130H aircraft supposedly equipped with ground-penetrating radar that could detect buried bombs.

Only after hundreds of flights was the device found to be useless. Senior Marine commanders agreed to a troop surge in Afghanistan in 2017, not because they thought it would work, but “because it will do us good at budget time.”

Som vi alle ved, er russerne kommunister. Onde ved negre.

Onde ved transseksuelle. De er i hvert fald onde.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *