Skip to content

Læs (ikke) Politiken!

”The Democratic retirement floodgates just burst open,” skriver CNN i dag ganske åbenhjertigt. Rotterne forlader den synkende skude.

Og det er ikke republikanerne. Ingen ønsker at være til stede, når the shit hits the fan i 2022.

”The Harris-Biden Administration” har været en katastrofe af hidtil usete dimensioner. Det eneste, der har været håb om, at den ville være i stand til at gennemføre, en spending spree under den noget reaktionære betegnelse Build Back Better med penge til alle dens hobbyprojekter og støtteorganisationer, er nu også faldet til jorden.

Forsøget på at skabe et nyt proletariat af stemmekvæg som modvægt til den amerikanske arbejderklasse, der udgør Donald Trumps politiske base, en art ikkearbejderklasse, der er afhængig af Demokraternes handouts, er ligeledes mislykkedes, efter at der er gået panik i dem, og grænserne atter er lukket. Hertil kommer, at den racistiske amerikanske befolkning har vist sig hjerteligt uinteresseret i andet end den inflation, deres seddeltrykkeri har forårsaget, og som gør det uhyre vanskeligt for den at skaffe sig daglige fornødenheder.

Forstår den da slet ikke den grønne og regnbuefarvede fremtid uden heteroseksuelle mænd, vi går i møde takket være millionærer og hærgende bøller? Så læs dog Politiken!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *