Skip to content

Dette indlæg kommer ikke i Politiken

I et af sine shows kom den amerikanske komiker, skuespiller og satiriker Dave Chappelle for skade at lufte en indlysende kendsgerning. Det skulle han ikke have gjort.

”Gender is a fact. Every human being in this room, every human being on Earth, had to pass through the legs of a woman to be on Earth. That is a fact.”

Demokraterne er som bekendt millionærernes parti. Heldigvis er der også nogle milliardærer imellem, der ejer mediegiganter, som gør det muligt at overbevise de meget naive om, at partiet er venstreorienteret!

Hertil kommer de milliarder, de har presset ud af den arbejdende befolkning, og som går til en skønsom blanding af propaganda og terror. Diktaturstater som Bidens USA er imidlertid altid på randen af en revolution, og nu er også milliardærerne begyndt at blive bange.

Og de er noget sværere at lukke munden på. Således Elon Musk i et aktuelt interview.

”I mean, Chappelle, like, what the fuck? Trying to shut down Chappelle?

Come on, man. That’s crazy. Do we want a humorless society that is simply rife with condemnation and hate, basically?

At its heart, wokeness is divisive, exclusionary, and hateful. It basically gives mean people a shield to be mean and cruel, armored in false virtue.”

Ikke blot har fascister ingen humor, de hader og frygter smilet som den mest umiddelbare og ukontrollable menneskelige reaktion. Disse mennesker har aldrig smilet i deres liv.

Den eneste følelse, de kender til, er had. De er mislykkede som mennesker.

Ingen ved sine fulde fem tror længere, at deres agenda er tolerance over for minoriteter. Den er intolerance og provokation, og deres mål er magt til at hævne deres egen fiasko på andre.

Tolerance er noget andet. Det er accepten af en mands ret til at opfatte sig som en kvinde og andres ret til ikke at opfatte ham som en sådan.

Det er retten til at være homoseksuel, men ikke til at censurere og diagnosticere heteroseksuelle som undermennesker. Det er retten til at være pædofil, men ikke til at kastrere børn eller forgribe sig på dem under dække af en eller anden pseudofreudiansk ”infantil seksualitet”.

Det er retten til at have en anden seksualitet, men ikke til at påtvinge andre den. Voldtægt har aldrig noget med sex at gøre, men kun med vold.

Homoseksuelle og pædofile er ikke perverse. Woke people are.

”Why are you not on CNN?” blev Musk spurgt.

”I’m not perverted enough, I guess.”

Dette indlæg kommer ikke i Politiken.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *