Skip to content

Der Untergang

”Præsident” Joe Biden har holdt en tale, der er blevet sammenlignet med the Gettysburg Address, hvor Republikaneren Abraham Lincoln kaldte til kamp mod Demokraterne, der ligesom i dag ønskede at bevare negerslaveriet med alle midler, Ku Klux Klan og raceteori.

”We must decide: What kind of nation are we going to be?

Are we going to be a nation that accepts political violence as a norm?

Are we going to be a nation where we allow partisan election officials to overturn the legally expressed will of the people?

Are we going to be a nation that lives not by the light of the truth, but in the shadow of lies?”

Demokraterne har naturligvis allerede truffet denne beslutning, og Biden har således ganske præcist defineret partiets politiske mål i tre punkter.

1. En nation, der accepterer Antifa og Black Lives Matter, Me Too og LGBT som normen.

2. En nation, hvor folkets vilje erstattes af valgsvindel.

3. En nation, hvor sandheden bortcensureres til fordel for propaganda og intimidation.

Biden aspirerer til en ny Hitler, men er en total fiasko såvel uden- som indenrigspolitisk.

De store sejre, der skulle slå verden med forbavselse og beundring, er udeblevet, og den har i stedet set en gentagelse af det strategiske tilbagetog fra Saigon.

Som diktator er han den mest hadede i Amerikas historie.

Man kan måske til en vis grad sige, at han har sprunget sit store forbilledes nogenlunde normale periode over og er gået direkte til hans demente fase, hvor han besluttede at udrydde sit eget folk. Han støttes kun af de mest svinske kapitalistlakajer, og som han selv har indset, er det ikke nok.

Joe hockt in seinem Bunker.

Published inUncategorized

2 Comments

  1. Malte Malte

    Biden og Harris opsummerede således i går nationens største tragedier: den amerikanske borgerkrig, Pearl Harbor, 11. september – og sjette januar 2021! De tusindvis – dødstallet undersøges stadig, det kan være millioner – af døde sorte betjente, der måtte lade livet i heroisk kamp mod de blodtørstige Trumpvælgere, der stormede Kongressen, vil ikke være døde forgæves, så længe demokratiet kan bevare sin retmæssige magt. Selvfølgelig skriver præsidenter og vicepræsidenter ikke udelukkende deres egne taler, og det var da også en rørende tale, Ministeriet for Sandhed havde forfattet. Hvor var du, da de stormede Kongressen og lynchede en fjerdedel af den amerikanske befolkning? Dokumentaren på DR er uden sidestykke og har allerede op til flere Oscar-nomineringer.

    • Jo flere, jo bedre. Som enhver hvid college girl vil vide, er sorte betjente white supremacists!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *