Skip to content

ANTIFAculty

Der er mange, der mistænker, at de fascistoide bevægelser, der har gjort ende på USA som stormagt gennem Selbsthass, er finansieret af Putin. Denne antagelse støttes af, at de selvsamme bevægelser, heriblandt LGBT, er forbudte i Rusland.

Now MATH is racist: The $1M “Dismantling Racism in Mathematics” program funded by Bill Gates tells teachers NOT to push students to find the correct answer because it promotes white supremacy.

Has anyone ever investigated the possibility that efforts like this are funded by a foreign power? I only ask because if you wanted to weaken the US as a global rival, I can’t imagine a better way than by banning advanced math in public schools.

If wokeness is promoted through foreign funding, it probably has the highest return of investment of any geopolitical strategy ever used.

Hvis tilintetgørelsen af Amerika virkelig er en forudsætning for bevarelsen af verdensfreden, ligesom det i 1945 blev foreslået at sterilisere den tyske befolkning, er the Woke Nazis måske i virkeligheden on the side of the angels. Tænk, hvis man skulle ende med at føle taknemmelighed imod Me Too for at bombe Vesten tilbage til abestadet – og ikke kun danskerne, som naturligvis må siges at have befundet sig der et stykke tid!

PS: “Black kids are bad at math, so why don’t we just excuse them from really learning it.” Keeping black people from getting an education (because they’re so-o stupid) ISN’T RACIST?!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *