Skip to content

Gott is tot III

GOTT IS TOT III

Magi er naturligvis ikke moderne – undtagen i ”Harry Potter” (som nu heller ikke er populær længere, efter at forfatteren er kommet for skade at bemærke, at der er to køn). Magi er noget, vi har udviklet os fra.

Udvikling er liberalismens motto – aktier stiger altid. Det betyder ikke noget, at dette er i strid med erfaringen, som endvidere danner grundlag for vores tidsopfattelse.

Vi har da heller ingen problemer med at sortere et billede af en vase og en bunke skår i ”før” og ”efter”. Teoretisk set kunne skår springe op fra gulvet og samles i en vase, det er blot ikke videre sandsynligt, eftersom der er så mange flere måder, en vase kan være knust på end hel – hvilket selvsagt ikke gælder dens mindste byggesten, hvorfor de på deres egen måde er tidløse.

Livet er den store undtagelse fra denne naturlov, men det er ikke noget brud på den, kun en midlertidig suspendering. Det menneskelige samlesæt falder fra hinanden, når limen tørrer ind. Hvis udviklingen var det universelle princip, spiritisterne påstår, ville vi se tiden gå baglæns!

Men så opdagede videnskaben noget helt fantastisk! Det stod at læse i det estimerede videnskabelige tidsskrift ”New Scientist”.

”We may have spotted a parallel universe going backwards in time. Strange particles observed by an experiment in Antarctica could be evidence of an alternative reality where everything is upside down.

That strange finding was made in 2016. Since then, all sorts of suggestions rooted in known physics have been put forward to account for the perplexing signal, and all have been ruled out.

What’s left is shocking in its implications. Explaining this signal requires the existence of a topsy-turvy universe created in the same big bang as our own and existing in parallel with it. In this mirror world, positive is negative, left is right and time runs backwards.”

Hvis du synes, det lyder underligt, er der masser af steder, ikke mindst på Nettet, hvor du kan få det forklaret.

Published inUncategorized

One Comment

  1. Kenneth Sarring Kenneth Sarring

    Sjovt som det internet der skulle være en gave der styrkede den samlede menneskelige Intelligence, har gjort fuldstændigt modsatte…. måske det virkede i det modsatte univers 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *