Skip to content

It’s not about peace

I allow myself to quote Adolf Eichmann, who said that in order to destroy a nation, you must destroy, first of all, its children. Because if you kill their parents, the children will grow up and take revenge.

By killing children – they will never grow up and the nation will disappear. And when I get the chance to take out the Russians, I will definitely do it.

Since you call me a Nazi, I adhere to the doctrine of Adolf Eichmann, and I will do everything in my power to ensure that you and your children never live on this earth. By killing children, they will never grow up and the nation will disappear, and I hope that everyone will contribute and kill at least one Muscovite.

You have to understand that it’s about the victory of the Ukrainian people, not about peace. We need victory.

And if we have to slaughter all your families – I’ll be one of the first to do it, and hope that there will never be such a nation as Russia and the Russians on this earth again. If the Ukrainians have the opportunity, which they are basically doing right now, to destroy, to slaughter, to kill, to strangle the Moskals, I hope that everyone contributes and kills at least one Moskal.

CHANNEL 24, UKRAINE

Manden har jo ret. Det handler ikke om fred.

For de ukrainske nationalister handler det om, hvad det altid har handlet om: At skaffe sig af med jøder, polakker og russere (uden at gøre territoriale indrømmelser). Som Jyllandsposten i sin tid skrev: ”I alle tilfælde er det ikke nok, at Tyskland skiller sig af med jøderne.

Det må gøres på en sådan måde, at menneskehedens samvittighed ikke belastes for hårdt, og således, at Tyskland ikke taber noget af den respekt, som det havde vundet i alle lande og alle kredse.” Som formanden for den Internationale Olympiske Komite forsikrede i 1936, var den megen snak om folkedrab ”baseret på grundløse erklæringer, hvis falskhed han uden vanskelighed havde afsløret” – fake news.

I toget på vej til OL blev det svenske hold af antinazister vist kort over koncentrationslejre. Den danske presse var chokeret – sæt, de var blevet fundet i besiddelse af antitysk propaganda!

Den ukrainske videnskab har ikke overraskende en god forklaring på, hvorfor “there should never be such a nation as Russia and the Russians on this earth again”.

“Ukrainians originate from the Slavic tribes. The Russian nation was formed to a large extent through mixing also the Slavic nations with Ugro-Finnish tribes: Muroma, Mernia, Wes, Meshchera, Moksha, Perm, Narova, and others.

The difference is visible to the naked eye. We are farmers.”

It’s Horst Wessel against Groucho Marx!

Russere er ikke racerene.

STORM P.

Published inUncategorized

2 Comments

  1. Hans Nielsen Hans Nielsen

    Wow – du har da efterhånden helt og holdent tabt sutten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *