Skip to content

The Walt Disney Company har gjort det eneste anstændige

Der er heldigvis også gode nyheder. Som The Walt Disney Companys ansatte skriver i et åbent brev.

“Employees who want TWDC to make left-wing political statements are encouraged, while those of us who want the company to remain neutral can say so only in a whisper out of fear of professional retaliation. The company we love seems to think we don’t exist or don’t belong here. This politicization of our corporate culture is damaging morale and causing many of us to feel our days with TWDC might be numbered.

Furthermore, as this politicization makes its way into our content and public messaging, our more conservative customers will feel similarly unwanted. You can only preach at or vilify your audience for so long before they decide to spend their money elsewhere.”

The Walt Disney Company skulle have udåndet sammen med ånden bag det, Walt Disney, der gav os Snow White, Pinocchio, Dumbo, Bambi, Cinderella, Peter Pan, Lady and the Tramp og Sleeping Beauty. Siden hans død har firmaet ikke produceret andet end animerede musicals uden animering og musik, spekulation og rent lort.

Nu hvor de har gjort fælles sag med nazisterne, kan de omsider høste den afsky, de så ærligt har fortjent for i over et halvt århundrede at have pisset på Walts grav. Ingen vil nogen sinde længere tage deres børn med ind at se en ”Disney-film”.

Firmaet har langt om længe gjort det eneste anstændige. Det har begået selvmord.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *