Skip to content

Bestilling af GRIMOIRE


En moderne Grimoire – nu kan du forudbestille dit eksemplar!

Kære læser,

Nu kan Erwins gigant-værk om magiens historie og håndbog i magi GRIMOIRE forudbestilles. Hvis du er hurtig, giver vi fri fragt.

GRIMOIRE gør op med den primitive dualisme, der gør magien til en selvmodsigelse hen efter ”et liv efter døden” (uagtet det er dualismen, der er det). Det er en erkendelse, der vækker den samme følelse, som får os til at betegne en filmgenre, der beskæftiger sig med det overnaturlige, som horror, erkendelsen af, at det overnaturlige, på ”godt” og ”ondt” er en del af eksistensen, som udtrykt i den første replik i, hvad mange ser som den første gyserfilm, ”Das Cabinet des Dr. Caligari” fra 1920.

Es gibt Geister. Überall sind sie um uns her.

Verdens fundamentale akausalitet kan ligesom tyngdekraften indgå i vores verdensopfattelse (magi) eller ignoreres. Men ingen undslipper den.

På forlagssiden kan du læse uddrag af og artikler om bogen under Kommende bog.

GRIMOIRE er på hele 1.100 manussider og koster 1.000 kroner. Den er sat til at udkomme i oktober.

Vi skal op på 180 forudbestillinger, for at bogen kan udkomme. Bestil nu og få fri fragt!

Earlybird-tilbuddet gælder forsendelse til danske postadresser og løber til og med søndag d. 22. maj. Det forudsætter dog, at man overholder betalingsfristen, som er d. 15. september.

Søndag d. 12. juni skal alle 180 nødvendige forudbestillinger være i hus, for at vi kan sende bogen i produktion.

Bestilling sker via vores bestillingsformular. Eller ved at sende os en mail på kontakt@enwforlag.dk.

Bemærk, at I i første omgang kun får den automatiske mail fra vores bestillingsformular som kvittering på jeres bestilling (medmindre I har bestilt andre titler ved siden af). Tjek evt. jeres spamfilter, hvor sådanne automatiske mails godt kan ende. Og skriv endelig til os, hvis I er i tvivl om noget.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *