Skip to content

Den højreekstremistiske nyreligiøsitet

I dag er den mest populære – og upopulære – nyreligiøse bevægelse givetvis wokeisme. Den adskiller sig dog fra de fleste andre ved at være totalitær og voldelig.

Den kan følgelig kun beskrives som en højreekstremistisk terrororganisation, sponsoreret af den amerikanske junta. Disse snottede unger tilhørende den økonomiske overklasse med deres døde øjne og heilende næver er slet og ret fascister.

De ser sig selv som den hvide herrerace, der skal frelse den sorte fra de farveblinde, der ikke værdsætter hans barnlige umiddelbarhed. Han er, som deres raceteorier fortæller dem, ikke som deres mindre hjernevaskede racefæller individualist eller objektiv.

Som enhver demokratisk plantageejer fra det nittende århundrede vil vide, er det en synd mod junglemandens uspolerede natur at lære ham at læse. Jim Crow er nu engang lykkeligst i onkel Toms hytte med negermasker og gangsta rap.

Er der noget, the woke nazis hader og foragter mere end arbejderklassen, er det nemlig den sorte race, som de føler sig så højt hævet over. Det er den white supremacy, de taler så meget om, og med vold og magt vil genindføre.

Som nazisterne er de en fjende af ”intellektualisme”, det vil sige enhver tankevirksomhed eller meningstilkendegivelse, der udfordrer deres hadefulde evangelium. Denne gang handler det om mere end det dødsens kedsommelige ”ungdomsoprør”, der er typisk for teenagere, der bor hjemme hos deres mor og far.

Deres forståelige mindreværdskompleks har nået et punkt, hvor de hader enhver, der nogen sinde har udrettet noget som helst. Ikke blot skal alle mindesmærker over en tid, hvor der endnu fandtes voksne mennesker, rives ned og erstattes af statuer af sorte voldsforbrydere, der afspejler deres fordomme om denne race, historie og videnskab må nødvendigvis gå samme vej.

Nazi theory, indeed, specifically denies that such a thing as “the truth” exists. There is, for instance, no such thing as “Science”. There is only “German Science”, “Jewish Science”, etc.

The implied objective of this line of thought is a nightmare world in which the Leader, or some ruling clique, controls not only the future, but the past. If the Leader says of such and such an event, “It never happened” – well, it never happened.

If he says that “two and two are five” – well, two and two are five. This prospect frightens me much more than bombs – and, after our experiences of the last few years, that is not a frivolous statement.

Anything human – except hate and destruction – is racist. På en tid, hvor den sociale lighed vokser dagligt, føler den herskende klasse sig ganske forståeligt trængt af ”populister”, og da især efter valget af Donald Trump, der intimerede, at proletariatets diktatur var en reel mulighed.

I sådanne tilfælde må den indlysende klassefjende erstattes af en anden, jøderne eller de hvide heteroseksuelle mænd (de frelste eksemplaret undtaget, givetvis). De virkelige ofre er de politisk korrekte millionærer, der svines til på Nettet af den arbejdende befolkning – det er der, der må sættes ind!

Apparently, we can only prevent the tragedy of thousands of young black males killing each other and hundreds of innocent bystanders each year in our major cities – if Oprah, at her $90 million estate, conducts a series of TV interviews with Meghan Markle (denizen of a $15 million mansion) about the psychodramatic slights she feels she received from the Royal Family, or if Black Lives Matter founder and Marxist Patrisse Marie Khan-Cullors Brignac gets her $35,000 new fence around her new Topanga Canyon home, in an era when “walls don’t work”.

De rige svin vil altid være de rige svin – blot er de nu venstreorienterede. Hvis befolkningen ikke vil høre, må den straffes. Måske en påtvungen sultestrejke kan minde dem om at holde kæft trit og retning, mens deres herrer redder planeten ved at starte Tredje Verdenskrig?

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *