Skip to content

Science is racist

Kampen for sandhed og ret er blevet erstattet af kampen for løgn og magt, den løgn, der er så absurd, at man er klar over at stå over for sindssyge personer, som man for sin egen sikkerheds skyld bør snakke efter munden.

Efter at transvestitter er begyndt at true med at slå tænderne ud på lesbiske kvinder, har ordet ”transfobi” fået en hel ny mening. Budskabet er klart og letforståeligt: Vi lever i et diktatur, der har afskaffet retsstaten, så du skal ikke vente nogen assistance fra ordensmagten, der i de bedste kvarterer er erstattet af regeringens dødspatruljer, og vover du at forsvare dig imod at få din forretning eller dit hjem plyndret og brændt ned til grunden, skal vi nok arrangere en lynch mob uden for retslokalet, så du får tyve års fængsel af en dommer, der bekymrer sig om sin families sikkerhed.

I det Tredje Rige kunne man i det mindste se den anden vej, når SA tævede en jøde. I dag skal der applauderes: SILENCE IS VIOLENCE!!

Ligesom i Tyskland vandt nazismen først indpas i akademiske kredse – studerende, der afleverer deres hjerne ved porten til åndernes rige for at lire pensum og knytte deres professionelle skæbne til den mest populære professor, er ikke fremmede for hjernevask. For dem er nazismen blot det, vi skal kunne i år.

Det gælder om at følge den rette lære, og for at ingen skal være i tvivl om vores loyalitet og entusiasme, krydret med vold og censur. Gæsteforelæsere skal råbes ned, og dissidenter stilles op ad en mur, for at ingen skal få det indtryk, at det handler om argumenter eller videnskabelig redelighed.

Jeg oplevede selv ”studenteroprøret” på Københavns Universitet i slutningen af tresserne og begyndelsen af halvfjerdserne, hvor børnehavebørn stablede møbler på trappegangene. Hvis de var blevet mødt med tåregas, kunne de være løbet stortudende hjem til far og mor i Gentofte, og vi ville måske i dag have et undervisningssystem.

It became almost impossible to question the radical orthodoxy without risking vilification, classroom disruption, loss of the confidence and respect necessary for teaching, and the hostility of colleagues. Racist and sexist were, and are, very ugly labels – the equivalents of atheist or communist in other days with other prevailing prejudices – which can be pinned on persons promiscuously and which, once attached, are almost impossible to cast off.

Nothing could be said with impunity. Such an atmosphere made detached, dispassionate study impossible.

Lærebøger er for længst blevet erstattet af propaganda, og for underviserne er politisk korrekthed en nødvendig og tilstrækkelig kvalifikation. Vi er lidt tilbage herhjemme, men som amerikansk klientstat skal vi nok komme efter det!

The Institute of Feminist and Gender Studies at the University of Ottawa, located on the traditional and unceded territory of the Anishinabe-Algonquin people, is accepting applications for one tenure-track position in Afro-feminist studies. Applications from people who work with an intersectional framework on Islamophobia and anti-black racism, solidarities between Black and Indigenous people, transnational feminisms, Black feminist methodologies and practices, queer of colour or black trans studies and/or the history and impacts of slavery in Francophone contexts, are particularly welcome.

Community experience is an asset, as is bilingualism. Qualified Black applicants from Africa or the African diaspora (descended from the Caribbean, North America, Europe, Latin America, etc.) are invited to apply for this position.

Den nazistiske ideologi er gobbledigook, men du er holdt op med at grine, når du bliver tævet ihjel i en baggård. Indtil da kan man blot trække på skuldrene.

The California state education panel is considering whether mathematics is inherently racist and rooted in white supremacy. The education panel is set to review framework which argues current mathematic standards which focus on the existence of one correct answer perpetuates white supremacy and further disadvantages minorities.

Ja selvfølgelig. Science is racist.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *