Skip to content

Der Untergang II

Nu ser det ud, som om festen er forbi. Op til primærvalget er San Franciscos offentlige anklager blevet styrtet med et overvældende flertal.

Selv i Demokraternes højborg Californien ønsker befolkningen ikke standretter og dødspatruljer, eller at deres børn opdrages til racister og seksualobjekter. Partiet, der ellers aldrig har udmærket sig ved nogen form for realitetssans, ser nu skriften på væggen.

Som partiorganet the Washington Post skriver i en leder: ”If you’re a Democrat looking for reasons to be hopeful about your electoral prospects, then I’ve got one of those classic good news/bad news scenarios for you. The bad news – everyone always wants the bad news first – is that your party is heading for a world of hurt in November.

Every poll can’t be wrong.” The good news er, at når økonomien og retsstaten er genoprettet, vil befolkningen opdage, hvor kedeligt det er at kunne betale for sine fødevarer og ikke blive stukket ned på vej til butikken, fordi man ikke har råd til benzinen, og bære den på det tidspunkt 82-årige Biden i triumf til det Hvide Hus.

Hvordan alt dette vil påvirke klientstaten Danmark, er svært at sige. Den umiddelbare reaktion vil formodentlig være en art overkompensation.

”Social”demokratiet vil blive tvunget til at gå i regering med ”Moderaterne”, og landet vil blive en totalitær stat som Israel med kvindelig´værnepligt og en engageret ungdom. Og så vil det hele langsomt falde fra hinanden, ligesom da tyskerne tog hjem i 1945.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *