Skip to content

Invasion of the Body Snatchers I

Dr. Miles Bennell vender tilbage til sin hjemby Santa Mira efter en konference. Han er blevet hidkaldt af sin sygeplejerske.

At first glance, everything looked the same. It wasn’t. Something evil had taken possession of the town.

Det lader til, at byen lider under et masseudbrud af Capgras. Dette var uhyre almindeligt under den forrige administration.

Venner og bekendte begyndte at forandre sig, idet de blev en del af en bissende hjord som i Ionescos Rhinoceros, hvorefter de var ude af stand til at føle noget for selv deres nærmeste og vendte dem ryggen. ”It’s Time to Drop Your Republican Friends.”

Drenge nægter at gå i skole og bære skoleuniformen, en tækkelig kjole, og psykofarmaka synes ikke at have nogen virkning. Den lokale politibetjent er bekymret, men når ikke at blive defunded eller at komme i konflikt med FBI (Gestapo), før han ser lyset.

Det viser sig, at Demokraterne er pod people, de er blevet erstattet af kroppe, der er vokset ud af græskar. Vennen Jack – meget passende gift med Morticia – finder en ufærdig kopi af sig selv.

Da Miles finder et tilsvarende ”lig” i sin barndomskærestes kælder, bærer han den sovende Becky ud af huset, hvad hun synes at finde uhyre romantisk. De er begge ciskønnede!

Heldigvis har den lokale psykiater en af professionens berømte naturlige forklaringer – det er søvnlammelse! Naturligvis er Demokrater ikke nazister, og folk, der påstår, at der er mere end to køn, ikke sindssyge.

Samtlige aviser kan ikke være fulde af løgn, that would be too scary! Holocaust er russisk propaganda, og SA, der tæver jøder på gaden, knuser ruder i deres butikker og sætter ild til deres synagoger, fredelige demonstranter, for i modsat fald: You’re next!!

I mellemtiden er den skræmte lille dreng blevet kastreret og medlem af Trans-Jugend. Miles og Becky derimod er blevet konspirationsteoretikere.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *