Skip to content

Game over II

Der er ikke noget lys for enden af tunnellen, blot fortvivlede menneskemasser, der slås om de få fødevarer, der er brændstof til at levere til supermarkederne. Folk med en kornmark og en svinestald til nabo kommer til at leve lidt længere.

Det er ikke en kurs, man skal afvige fra, eftersom den er afstukket af hysteriske kvinder. De skolepiger, der optræder som statsledere i Danmark, Sverige og Finland, opfører sig, som om Putin var deres fraskilte ægtemand, hvorimod de tilsyneladende ikke plages af me-too-tømmermænd, når det gælder alzheimerpatienten Biden.

Resten af Vestens ressourcer kan han så meget passende sende til sine venner, det nazistiske Ukraines oligarker. Den russiske økonomi har man ved samme lejlighed styrket så meget, at vi snart kommer til at betale ved benzintanken med rubler.

Demokraterne er ikke længere et liberalistisk parti. Det er rent fascistisk.

Regnbuen har blot erstattet hagekorset. De pseudovidenskabelige raceteorier er de samme.

Civilisationen vender ikke tilbage. Der bliver ikke noget kommunistisk diktatur som modsvar til det fascistiske.

Vi er tilbage, hvor Jakob stod for fire tusind år siden. A boy and his daimon.

”Hvis du er med mig og vogter mig på den vej, jeg skal vandre, og giver mig brød at spise og klæder at iføre mig, og hvis jeg kommer uskadt tilbage til min faders hus, så skal du være min gud, og denne sten, som jeg har rejst som en støtte, skal være dit hus, og af alt, hvad du giver mig, vil jeg give dig tiende!”

I en verden, der ikke længere er begrænset af konsensus til den kausale del. Uheldigvis er der ingen, der længere ved, hvordan den fungerer.

Dertil kræves en GRIMOIRE.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *