Skip to content

Dette er ikke NECRONOMICON

Lovecraft kan være underholdende nok, og Cornelius Agrippa en god hjælp, når du skal vælge kostume til Halloween – og så risikerer du ikke uanmeldt besøg af dæmoner (og hvad serverer man for sådan en – nåhja).

Spøg til side! Det kunne GRIMOIRE også have heddet.

Der er mange steder på Nettet, hvor du kan købe kabbalababbalaarmbånd mod negative vibrationer – det er det, det er der for – og bøger om shamanistisk numerologisk runemagi for vølver, men hvordan lortet rent faktisk virkede, er naturligvis ikke helt så mystisk og romantisk (hint: det er ikke noget med chakraer). So do you really want to know?

I mean, really?

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *