Skip to content

Løgnen

Den danske presse har rodet sig så langt ud i løgn og sludder om gravide mænd og Putin, der sprænger sine egne broer i luften, at den har indset, at der ikke er nogen vej tilbage. Alt, hvad den kan gøre, er at insistere, intimidere og censurere.

Nu kommer så tre ugers pinlig ”valgkamp”, hvor man skal foregive, at Danmark er en suveræn stat. Og det samtidig med, at det bliver klarere dag for dag, at ens herrer i Washington står over for et andet valg, valget mellem at miste magten og kaste landet ud i en borgerkrig.

Den skam, man må føle ved at understøtte et regime, en hel verden har vendt sig imod, splittet mellem frygten for besættelsesmagten og frygten for et uundgåeligt retsopgør. Hvis ikke disse mennesker var sådan nogle svin, kunne man næsten have ondt af dem!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *