Skip to content

The American People Is Being Replaced

I modsætning til Critical Race Theory er Replacement Theory – at en hel race er ved at blive erstattet af en anden og truet med udryddelse – ikke noget, man taler om, hvis man da ikke lige er en racistisk konspirationsteoretiker. Ikke desto mindre taler statistikkerne deres tydelige sprog.

Umiddelbart forekom familieplanlægning (the ”Negro Project”) sikkert Demokraterne at være en god idé – langt mindre messy end Ku Klux Klan – især da man indprentede hvide kvinder ikke at benytte sig af den. I dag er halvdelen af alle sorte dødsfald i USA da også fosterdrab, og en halvering af den sorte befolkning er vel også bedre end ingenting ud fra dette synspunkt.

Nu har Højesteret – trods skrigende hvide kællinger og mordforsøg på dommerne – imidlertid vanskeliggjort dette folkedrab ganske betydeligt. Samtidig er flere og flere sorte blevet opmærksomme på, at Demokraterne aldrig har været tilfredse med blot og bar White Supremacy og at holde dem på plantagen og i ghettoen med apartheid (Critical Race Theory).

Instead they are waking up to the realization that THE BLACK RACE IS BEING SYSTEMATICALLY REPLACED BY THE WHITE.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *