Skip to content

Vigtig information om GRIMOIRE!


Vigtig information om GRIMOIRE!

Kære læsere,

Vi er i gang med at pakke og sende GRIMOIRE, og de første har allerede modtaget deres eksemplarer. Som sædvanlig pakker vi i den rækkefølge, I har betalt. Med lidt held er bøgerne alle i hænde i næste uge.

Første bogpakke, vi sendte af sted, vejede ikke overraskende 2,666 kg. Da bogen er noget af en moppedreng, er vi lidt udfordrede på udvalget af postæsker beregnet til bøger. Bær over med os, når I modtager pakker, der i endnu højere grad end normalt er overmalet med tape, idet det mange gange også dækker de steder, postæsken skal åbnes. Det skyldes ene og alene, at vi prøver at få bøgerne helskindede frem til jer trods PostNords stedmoderlige behandling.

Til forskel fra de andre udgivelser er der ingen signaturer i bøgerne, heller ikke selv om nogle af jer har bedt om det. Der er heller ikke vedlagt postkort eller andet, som vi plejer. Dertil er GRIMOIRE for speciel. Med Erwins ord: GRIMOIRE er ikke en almindelig bog, den er et naturfænomen. Man signerer jo heller ikke orkaner, vel?!

Spøg til side – med GRIMOIRE får I en ganske særlig bog, som I skal huske at være gode ved og omgås med respekt. Måske vil nogle af jer opdage, at den har sit eget liv, så fortvivl ikke, hvis den flytter sig i løbet af natten eller skubber de andre bøger ned af hylden.

Der udkommer snart et særskilt indeks-bind. Vi kalder det som arbejdstitel en “Ancilla” – a companion piece, hvor der ud over et grundigt indeks også vil være en detaljeret introduktion til bogen. GRIMOIRE selv blev så stor, at der ganske enkelt ikke var plads, hvis bogen skulle hænge sammen i ryggen. Forhåbentlig vil det – held i uheld – være jer en hjælp at kunne sidde med indeks og introduktion ved siden af GRIMOIRE i stedet for at skulle slå om bagi hele tiden.

“Ancilla”-udgivelsen kommer ikke til at være gratis. Udgivelsen af GRIMOIRE har kostet en hel del mere end normalt, fordi bogen er så stor og ikke mindst tung at sende ud. Men bare rolig – “Ancilla”-bindet kommer ikke til at koste 1.000 kr.

Indtil “Ancilla” udkommer, er der hjælp at hente i artiklerne på hjemmesiden under Kommende bog.

Sidst, men ikke mindst i denne infomail får I også disse råd fra Erwin med på vejen:

De fleste mennesker har i princippet kun ét behov: tryghed, og den opnår man ved at vende med vinden. Magthaverne er nødt til at vide, at de kan bilde os hvad som helst ind. Ellers bliver de utrygge.

Men for de mere uforfærdede er dette ikke det vigtigste behov. De vil gerne vide, om dagens nyheder – som altid netop er dagens – nu også virkelig står til troende.

Om alle de mennesker, der har levet på Jorden op til i dag, var overtroiske og barbariske. Eller om de vidste noget, vi har glemt.

Om de måske ligefrem var mere menneskelige end vi, stod nærmere den menneskelige natur og en fysisk virkelighed, der ikke er slagord på en skærm. Sådanne kættere er GRIMOIRE tilegnet.

”Du er ikke alene.” Men det er du med GRIMOIRE. Du kan ikke spørge naboen, der vil være mindst lige så desorienteret. Lidt hen efter bruden, der ikke kan ringe til sin mor.

Hvad så? Begynd med den første side. Lad være med at bekymre dig om de andre 867. Du har en lang rejse foran dig, men som alle sådanne begynder den med det første skridt.

Begyndelsesgrundene er de sværeste, eftersom de ikke er læring – som det hedder i dag – men aflæring. Glem alt, hvad du troede, du vidste om bevidsthed og virkelighed.

Sværere er det ikke! Tænk det igennem.

En side læst ti gange er bedre end ti sider læst en. Tænk på, at når du kommer ud på den anden side, vil du have forstået noget, stort set ingen andre forstår, noget så basalt, at antitesen hele dit liv har forekommet dig at være en selvfølgelighed.

Rigtig god læsning til jer alle!

Mange hilsener
Erwin & Chresteria

Published inUncategorized

One Comment

 1. Erik Heidemann Andersen Erik Heidemann Andersen

  Ancilla, er faktisk en sød betegnelse – følger der en kær slavepige med det ekstra bind?

  ”She (Joan, 1941) wrote me a letter asking,”How can I read it?, Its so hard.” I told her to start at the beginning and read as far as you can get until you’re lost. Then start again at the beginning and keep working through until you can understand the whole book. And that’s what she did”
  (Richard Feynmann)

  Læs og genlæs, rindende vand graver selv sin grøft.

  When the work has begun,
  Don’t leave until it’s done.
  Be the labor great or small,
  Do it well or not at all.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *