Skip to content

Valg 2022 III

Danskerne går til valg i dag. Alt tyder på en samlings- og samarbejdsregering hen over midten ligesom under den forrige besættelse.

Som i alle etpartisystemer er det naturligvis bedøvende ligegyldigt, om det er socialdemokraterne eller papisterne, der lægger Løkken om halsen på Danmark, statsministeren vil under alle omstændigheder komme til at hedde Scavenius. Det egentlige valg vil blive truffet om otte dage i det land, der former Danmarks udenrigspolitik.

Her har en folkelig rejsning længe været undervejs mod verdens mest hadede diktator. Det har fået partiet til at sætte den noget mere populære tidligere præsident Barack Obama ind, som for nylig blev råbt ned på et massemøde.

Republikanere som Kari Lake, kandidat til guvernørposten i Arizona, stormer frem i meningsmålingerne. Men som vi tidligere har set, garanterer dette ikke, at hendes modkandidat, kældermennesket Katie Hobbs, ikke vil få firs millioner stemmer.

Republikanerne har længe stillet sig kritiske til Bidens udstedelse af en blankocheck til Juniors nazistiske venner i Ukraine, og nu har Demokraterne blandet sig i koret: ”As legislators responsible for the expenditure of tens of billions of U.S. taxpayer dollars in military assistance in the conflict, we believe such involvement in this war creates a responsibility for the United States to seriously explore all possible avenues, including direct engagement with Russia, to reduce harm and support Ukraine in achieving a peaceful settlement.” Efter katastrofen i Afghanistan taler man ikke længere om de store amerikanske sejre, der har slået verden med forbavselse og beundring, og selv den amerikanske imperialismes og militærindustris mest trofastre støtter i Enhedslisten må have set skriften på væggen.

Som amerikansk lydstat har det været så som så med at bevare sin selvstændighed og egenart – hvad den så end måtte være – men her er signalerne fra Putin naturligvis andre.

The West’s belief in its infallibility is dangerous, because it is one step away from the desire of the most infallible to simply destroy those they don’t like, to cancel them, as they say. But history will set everything straight and will cancel those who somehow thought themselves entitled to order the world culture around on their own whim.

The global civilization is based on traditional societies with their traditional values, which, unlike the neo-liberal ones, are unique to every country. The West is entitled to have dozens of genders and gay prides, but must not seek to impose it on others.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *