Skip to content

Forklaringen

Hvad vil der ske, hvis Republikanerne vinder Midtvejsvalget? The Guardian er ikke i tvivl.

Judges will be assassinated, Democrats and moderate Republicans will be jailed on bogus charges, black churches and synagogues bombed, pedestrians picked off by snipers in city streets, and federal agents threatened with death should they enforce federal law.

Hvordan er det kommet så vidt? Demokraterne (som ikke er de skarpeste knive i skuffen), har omsider fundet forklaringen. ”Black men have been a very targeted population for misinformation” og ”Spanish-speaking communities are also being flooded with the disinformation”.

Samtidig bliver det klart, hvorfor Republikanerne var så ivrige for at give de farvede stemmeret. De er så dumme, at man kan bilde dem hvad som helst ind!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *