Skip to content

The Man With the Plan

Extinction activist wants humans to voluntarily die out. Voluntary Human Extinction Movement founder said the biosphere will have a chance to recover if humanity stops procreating.

“My plan is for everyone to think before they procreate. 44% of young people are saying no I don’t think I want to do that, just because they’ve thought about it.”

Det er ikke ofte, at man hører konstruktive forslag fra den kant. Hvis de livsuduelige, woke, kønsløse, og stort set alle, der er født i dette århundrede, lader sig sterilisere, vil der blive plads til en egentlig menneskehed hen efter den, der i sin tid erobrede verden.

Kort sagt mennesker, der er i stand til at føle andet end had og selvhad. Ikke mindst vil det skaffe plads til den genetisk overlegne afrikanske race, der krydset med de bedste elementer af den europæiske vil kunne danne grundlag for en ny civilisation, som det skete i Ægypten for fem årtusinder siden.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *